2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سالم و سلامت باشن عزیزام 

از این زندان برم و دیگه برنگردم

خونه دار بشم یه خونه قشنگ و نقلی با کلی درخت تو حیاطش 

تو یه روستای اروم و سرسبز 

با شوهرم و پسرم در ارامش زندگی کردن 

دوباره بچه دار شدن

درآمد کافی و شغل خوب واسه شوهرم

لباس قشنگ بتونم واسه پسرم دوچرخه بخرم 

شوهرم ماشین سنگین بخره 

توی کل زندگیم یه بار برم سفر شمال 

انشالا که روزی  همه اینا اتفاق میفته 

همه به آرزوهاشون خواسته هاشون برسن 

برام دعا کنید 😇😇

اگه اونه بزودی ملت ایران بهش میرسن😁

خداوند از دهنت بشنوه دوست عزیز 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

گیتارم حرامه مگه؟

برا زنا آره😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
سالم و سلامت باشن عزیزام از این زندان برم و دیگه برنگردم خونه دار بشم یه خونه قشنگ و نقلی با کلی درخ ...

اگه اینا بی پردس

رویاهای با پردت چیه عزیزم:))))))))))

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یه خونه باغ تو یه روستای سردسیر کوهستانی پر برف

من الان همچین جایی هستم، بعد از غروب، لوله‌های آبمون یخ میزنه تا فردا ظهر آب نداریم 😢

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
برا زنا آره😓

ن بابا فکر نکنم

مرجعت کیه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خداوند از دهنت بشنوه دوست عزیز

ایشالله.تو تاریخ وقتی قراره بشه، قبلش یه جای کوچکتر انجام میشه بعد اون اصلیه ،همیشه دوتا باهم بوده یه کوچکتر و خود اون کشور الان کشور کوچکتره شد بعدش نوبت اینحاست😁🤩

لعنت به این سرنوشت شوم😔زندگی ارزش تحمل این همه رنج و سختی رو نداره.

اگه اینا بی پردسرویاهای با پردت چیه عزیزم:))))))))))

نمی‌دونم راستش هیچ از اونجور رویا هانداشتم 

چی بگم از کل زندگیم اینا برام کافیه 

اخه من از اون ادماییم که هر چی خواستم حتی هر چقدر هم کم بود 

یا بهش نرسیدم یا تو دلم شد حسرت 

اگه اینا بی پردسرویاهای با پردت چیه عزیزم:))))))))))

شما ارمنی هستید تازه امضاتون رو خوندم

نمی‌دونم چرا با اینکه تا به حال با هیچ ارمنی حرف نزدم حتی ارمنی ندیم خیلی دوستتون دارم یه حس خوب از ته دل دارم به ارمنی ها 

شما ارمنی هستید تازه امضاتون رو خوندم نمی‌دونم چرا با اینکه تا به حال با هیچ ارمنی حرف نزدم حتی ارمن ...

عزیزم شما خیلی لطف دارید این بخاطر قلب تمیزتونه❤️

نمی‌دونم راستش هیچ از اونجور رویا هانداشتم چی بگم از کل زندگیم اینا برام کافیه اخه من از اون ادماییم ...

چقدر شخصیت زیبایی داری حسودیم شد🥲