2777
2789
عنوان

یعنی من حسودم

179 بازدید | 20 پست

سلام

اولا بگم تموم اطرافیانم این دخترو به حسود بودن و عقده ای بودن میشناسن 

مثلا واسه ترمیم ناخن هر رنگی بزنی میگه من قبلا زدم و خوشم نیومد

من حدود ۳ ساله میخوام برم باشگاه و نمیشه

حالا از وقتی که این خانوم جلوی من گفته میخوام برم باشگاه منم پیش خودم گفتم هر طوری شده باید برم

بنظرتون منم حسودم؟ 

احساس میکنم خوشم میاد با روانش بازی کنم چون اون همه جوره پولشو به رخ میکشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

نه ولی درگیرش نشو و سریع قطع ارتباط کن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر اهمیت میدی 

هرچقدر اون عقده ای باشه انگار تو ام حسودی 

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

نه عزیزم حسود نیستی فقط ناخودآگاه خواستی پیشش کم نیاری

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
الان اینکه تو بری باشگاه اونم بره با روان بازی کردنه؟ کار خاصی که قرار نیست بکنی اکثرا میرن باشگاه

اون میشینه حرص میخوره منم خوشم میاد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اره چون خوشت میاد دیگری رو اذیت کنی

اون که میاد جلوی من پز پول و ثروتشو میده چی؟