2777
2789
عنوان

مردای عینکی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 57 پست
من راضی هستم حداقل ت خیابان و اجتماع یکی محترم وصریح درخواستی وبهم مطرح کنه ن تومجازی

اره خب تو اجتماع هم سعی کن خوشرو باشی منظورم جلف نیستا خوشرو و با روابط اجتماعی بالا

اما از اونطرف خودتم سرگرم کن میدونی ادم زیادی که به خواستگار و اینا فکر کنه واقعا احتمالش کمه برای همین تو خودت رو سرگرم کن و روی این مسئله تمرکز زیاد نذار

اگه هم اعتقاد به نذر و اینا داری یه نذری برادر که ادم خوبی سرراهت قرار بگیره که درست و حسابی و با اصالت باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خب تو اجتماع هم سعی کن خوشرو باشی منظورم جلف نیستا خوشرو و با روابط اجتماعی بالااما از اونطرف خو ...

من چهره ام جدی هس اگرهم مایلی عکس بفرستم اماخبب ب تازگی سعی میکنم روابط اجتماعیم وگسترش بدم،نذرایناهم چله های مختلف برداشتم ذکرای مختلفی میگم اخیراچله نورمیخام بردارم حالااگرمایلی گلم عکس بفرستم نظربدین

من چهره ام جدی هس اگرهم مایلی عکس بفرستم اماخبب ب تازگی سعی میکنم روابط اجتماعیم وگسترش بدم،نذرایناه ...

خب سعی کن یه لبخند ملیحی کلا داشته باشی و با لحن مهربونی صحبت کنی تو اجتماع، اینا تاثیر گذاره، اگه عکس گذاشتی قبلش بهم بگو زودتر بیام عکست نره گوگل

خب سعی کن یه لبخند ملیحی کلا داشته باشی و با لحن مهربونی صحبت کنی تو اجتماع، اینا تاثیر گذاره، اگه ع ...

اینارو برای خانومادارم منعطف هستم امابرای جنس مخالف اینطورنیس،الان هستی بفرستم؟؟

اینارو برای خانومادارم منعطف هستم امابرای جنس مخالف اینطورنیس،الان هستی بفرستم؟؟

من خودمم قبل همینجوری بودم اما الان با رعایت خط قرمزا با اقایون هم صحبت دارم با لحن اروم و اوکی و حتی در حد بگو بخند اما نه به هر مسئله

کلا انعطاف پذیریت رو بیشتر کن

اره عزیزم هستم

من خودمم قبل همینجوری بودم اما الان با رعایت خط قرمزا با اقایون هم صحبت دارم با لحن اروم و اوکی و حت ...

خبب من با هیچ مردی وپسری ک نمیتونم شروع کننده صحبت باشم،امااگرخودشون پیش قدم بشم وصحبت کنن بحثش جداس

خبب من با هیچ مردی وپسری ک نمیتونم شروع کننده صحبت باشم،امااگرخودشون پیش قدم بشم وصحبت کنن بحثش جداس

خب همون اگه اونا حرف زدن بعدش با انعطاف جواب بده

چون مردا اکثرا فکر میکنن خانومایی که جدی هستن اصلا قصدی برای ازدواج ندارن برای همین اصلا پیشنهاد نمیدن

البته اینم که میگم بگو بخند قطعا با رعایت یه سری خطوط قرمز و اعتقاداته

چون زیادیشم واقعا خوب نیست و به خود ادم حس بد منتقل میکنه

خبب بنظرت میخوره چطورباشم

گفتم که ظاهر دخترونه ای داری

اصلا مدلت زنونه نیست

اگه چادری هستی سعی کن زیر چادرت رنگ شاد بپوشی

اگه هم نه که خب یه سری تیپ های دخترونه امروزی هم خوبه واقعا هم جلف نیست ولی کلا خیلی تیره نپوش

یه ارایش ملایمم داشته باش

یه رژ صورتی ملایم با ریمل 

البته همون اداب معاشرته و حفظ احترام تو اجتماع بیشتر موثره روی اونا هم خیلی کار کن

اینجوری ادمایه لول بالا بیشتر بهت درخواست میدن

سر کار هم برو به نظرم حتما اگه کار خوب پیدا کردی

گفتم که ظاهر دخترونه ای داریاصلا مدلت زنونه نیستاگه چادری هستی سعی کن زیر چادرت رنگ شاد بپوشیاگه هم ...

من پوششم امروزی هس ومانتویی،درکل این ترکیب رنگ هاواستایل ورعایت میکنم بعدازپایان دوره هم کارآموزی میرم،ازنظرشخصیت گفتم بنظرت میخوره چ نوع شخصیتی داشته باشم؟؟

گفتم که ظاهر دخترونه ای داریاصلا مدلت زنونه نیستاگه چادری هستی سعی کن زیر چادرت رنگ شاد بپوشیاگه هم ...

دارم کارمیکنم نمی دونم دیگ درچ حدبایدتمرکزکنم تاکفایت کنه