2777
2789
عنوان

خدا چرا تو زندگی من نیست

61 بازدید | 6 پست

دوستم نداره مطمئنم.اگه اون دوستم نداشته باشه کی باید دوستم داشته باشه؟مگه خودش خالق من نیست خودش تک تک جزییات منو نساخته مگه از دل و روحم قبول نداره پس چرا زندگیم اینجوریه چرا حالم بده چرا تو نابود ترین کشورم چرا پیشرفت نمیکنم چرا کمکم نمیکنه چرا اینقدر اینجا ناعدالتیه بقران خودش میدونه یدونه منو کمک کنه هزاران نفرو کمک میکنم ولی نیست ولی مهم نیست من همه چیزو سپردم به خودش از خودش میخوام و میخوام.باید منو برسونه با سختی اسانی مهم نیست من تحمل میکنم ولی باید منو برسونه ازش میخوام و رها ه نمیکنم چیزیو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو زندگی همه هست اتفاقا خدا تنها ترین وجودی هست ک همیشه هست ما پیش خدا نیستیم عزیزم

بقران طرف میاد میگه کثیف ترین ادم بودم فلان کردم مال یتیم خوردم بعد میبینی خدا همه چی بهش داده

متاسفانه منم خیلی از خدا دور شدم ..خیلی زیاد😔احساس میکنم هیچوقت نبوده...دلم براروزهایی تنگ شده ک هرقدرم زندگی سخت بود مشکل بود غم بود همیشه میگفتم خدایاااااا تو رو خدااا خدایا میدونم تو بخوای حله و...ولی الان چند وقته فاصلم زیاده باهاش ...حتی وقتی کم میارم یقه شو میگیرم توهین میکنم😭😭😭😭دست خودم نیس ولی دیگع باور ندارم خدا منو ببینه ..یا برام خوب بخواد یا بخواد کمکم کنه ...چون دارم میبینه زندگیم جوری داره میچرخه ک من هیچ دخالتی توش ندارم ..چرا باید بین همه دورو بریام فقط زندگی من این باشه....دوس دارم بیاد پیشم 😭اگه امتحانه کاش تمومش کنه من نمیتونم قبول شم تو این امتحان فقط داشته هامم از دست میدم..اولیش: ایمانم..اعصابم 

متاسفانه منم خیلی از خدا دور شدم ..خیلی زیاد😔احساس میکنم هیچوقت نبوده...دلم براروزهایی تنگ شده ک هر ...

قلبم درد میکنه از ناراحتی بخدا....خستم ازین وضعیت ازین زندگی هیچی خوب نیست حتی ی نکته مثبتم وجود نداره خسته شدم از مقایسه خودم با بدبخت تر از خودم منم یبار دلم میخواد برم بالا همه چی واسم درست باشه نه اینکه بشینم بگم فقط خداروشکر هنوز سقفی بالا سرمه منم میخوام به ی جایی برسم زندگی خوبی داشته باشم رفاه داشته باشم ادمی باشم واسه خودم