2777
2789

تو خونه بخاری ژاپنی داریم که باید برق هم باشه تا کار کنه.اونم قطع شد.با کاپشن تو خونه بودیم بازم یخ زدیم

چون امروز تعطیل بود و کلاسا تو شاد بود دیشب به بچه ها گفته بودم ساعت یازده بیان شاد تا کلاس مجازی داشته باشیم.که با رفتن برقا وای فای هم قطع شد.نت گوشی خریدم ولی به شدت ضعیف بود هیچی نمیشد بفرستی.جلو دانش آموزا بد شد

دیشب هم انقد سرد بوده لوله خونه یخ زده آب هم نداریم.از صبح هر کار کردیم هیچی آب نمیاد‌.باید بریم از طبقه پایین ظرف آب کنیم بیاریم بالا

هفته پیش شوهرم سرماخورده بود سه چهار روز رفتیم خونه مامان من.از جمعه انقد خونمون اوضاع خراب بود رفتیم خونه مادرشوعرم تا امروز صبح

صبح برگشتیم خونه خودمون که اینطوری شد.رومم نمیشه باز بریم خونه مامانم چی کنیم آب نداریم گفتن فردا صبح هم باز برق میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برق که بره پمپ آب کار نمیکنهبخاری گازی نداری

یه دونه نه هزار داریم ولی اصلا جواب نمیده خونه بزرگه اون فقط یک متر نزدیک خودشو گرم میکنه.شوهرم میگه بخاری گازی رو ببریم تو اتاق حداقل اتاق گرم شه ولی آشپزخونه بلید رفت و آمد داشته باشم باز یخ میزنم

اوه چه بد🥲 خونه ماهم برق‌میره آب قطع میشه بخاطر پمپ و نت ضعیف میشه خیلی سخته...

الان موندم بمونم همینجا یا باز برم خونه مامانم و مادرشوعرم

خودم دوست دارم بمونم خونه خودمون چون نمیشه سه چهار ماه خونه اینو اون بود ولی خونه خودمونم اصلا امکاناتی نیست

پاشین برین یکمم خرید کنین ....مادره غریبه که نیست

دو روز بریم خونه مامان من.شوهرم میگه دو روزم بریم خونه مامان اون.اونجا هم من راحت نیستم.خواهرشوهرام هم همش اونجان واقعا اذیت میشم