2777
2789
عنوان

برنامه من واسه ولنتاین 😍

92 بازدید | 16 پست

میدونم خیلی مونده ها اما خب 

من یه خاستگار دارم که خیلی پیگرم بود ۳ سال دنبالم بود خاستگاری هم کردن و اینا گفتیم نه 

من الان خواهرشو برادرشو خواهر زادشو فالو دارم 

میخوام یه کیک بخرم یه کادوی کوچیکم پیشش بعدش یه متن تشکر بنویسم + حروف اسم 

که اونا یه جوریا چجوری بگم بدوونن که تو رابطه ام که شاید شرشون کم بشه 

نظرتون چیه ؟ این کارو بکنم؟

🧡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب امکانشو نداری به خود خواستگارت بگی تو رابطه ای؟

امضاش که نوشته پتاهل بچه هم داره😕

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

نه متاهل نیستم

امضات نوشنی متاهل فرزند هم داری

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟

خب امکانشو نداری به خود خواستگارت بگی تو رابطه ای؟

نه اخه تو رابطه نیستم میخوام یه جوریا شرشون کم بشه قصد ازدواج ندارم کلا انقدر گفتن مامانم همش رو مخمه همش دربارش صحبت میکنه و اینا

🧡❤️