بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا مزخرفه حق داری اصلا بدون حضور جنس دیگه زندگی آدمها بی معنی میشه
چقدر خودتون وابسته به جنس مخالف میبینین 🙁
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من چی پس یه ماه دبگه ۳۶ میشمخواستگار خیلی داشتم ولی نشددیکه ناامیدم
☹☹☹خدا بخوادهااا غیرممکن ها ممکن میشه چ برسه با این چیزایی ک ما از خدا میخایم . توکلت علی الله . از خدا میخام برات بهترین فرد نصیب کنه زودی ازدواج کنی و خوشبخت شی . برا همه دخترای نی نی سایت برا دخترای فامیل حتی پسرا و کسایی ک دوس دارن ازدواج کنن ولی شرایطش اوکی نیس و برای خودم🙂 . خدایا توکل بخودت . دیگ داریم شماتت میشیم ادم دیگ خجالت میکشه حتی پیش خانواده و شرایط زندگی هم ک سخته از یطرف ..
واقعیت همینه ببین اصلا با یکی باید باشه آدم حتی لانگ حتی کراش بدون حضور دختر پسر تو زندگی همدیگه واق ...
با احترام موافق نظر شما نیستم البته یه نگاه به تاپیک هاتون انداختم صلاح نمیبینم راجع به این موضوع چت کنیم🌸
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)