2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 168 پست
بله احساسات ارزشمند هستند ولی احساسات تموم شدنی نیستن بگیم وای احساسم خرج آرش شد واسه ایمان و امیر م ...

هر اتفاقی تو زندگی یه درسی میده به طرف درست 

و اینکه احساسات تموم شدنی نیست برای روابط کوتاه مدت که فقط صرفا خوش گذرونیه و رابطه ج... جوابه چون توش قلب و.احساسی نیست یه جور شبیه زندگیه بعضی از چارپایان دور از جونتون  

ولی از نظر بعضی از انساها و خودم  من عروسک نیستم که یه روزی نازم کنند  یه روز بگن نمیخوامت منم بگم اوکی بهت احترام میزارم

طرف ۲سال از زندگیش رو پای به نفر گذاشته وقتشه عمرشه جوونیشه موقعیتاشو از دست داده که آقا گفته میخوامت ولی بعدش زده زیرش ما به این نمیگیم احترام به تصمیم دیگران وحق انتخاب

میگیم طرف خراب بود انسان نبود و اون کلمه زشته

می آید هر آنچه باید 🌱
تو میگی وعده من میگم اصلا خود ازدواج با بچه آقا از فردا دیکه راهی نباشه ادامه داد بهترین جدا شدنه

احساسات آدما و مسئولیت کاراشون بع عهده بقیه نیس

امروز این میزنه زیر پای اسی فردا یکی دیگه زیر پای خودش 

از اول آدم باید تکلیف خودش و روشن کنه

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان که چی؟عمدا کاری میکرد آبروم بره میخاست اسم روم باشه یا بگن فلان دختره رو با پسره دیدیم که موقعی ...

چند سالته ؟؟الان میخوای ازدواج کنی؟؟صبر کن بور کن بعد چند سال انقدر موقعیت ها پیش میاد ازاین بهتر

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

خودش هنوز نفهمیده دنبال درسته ن دمبال 🤣🤣🤣🤣

دنبال دنباله رو نگیر دممممبالت میاد😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بله کسی که حالا فرق نداره دختر یا پسر از اول با وعده رابطه جدی میاد جلو حقی نداره وسط راه شونه خالی ...

کاربری که ریپ زدی نیستم 

ولی باب شده همون شروع رابطه از طرف قول ازدواج میگیرن بعد از 2 سال با اینکه تفاهم با هم نداشته باشن یا از هم خسته بشن یا حسشون عمیق نباشه وقتی زیر بار ازدواج میرن کارشون به طلاق میرسه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من برادر ادم خنگی مث تو نیستم اصن تو به من نمیخوری 😂😂

حق با توعه انقدر خنگم که دارم با یه ناتوان مغزی غرق شده در سیاهچاله نادانیت صحبت میکنم🤣🤣🤣

نریپ دیگه رو من

Oh baby
هر کسی آزاده با هرکسی میخواد ازدواج کنه ولی مسئله اینه پسر های خراب و بی خانواده با این وعده به دختر ...

فکر نمیکنی برعکس گفتی

دختر باید وقتی امدن خواستگاریش رابطه رو شروع کنه

نه توخیابان رابطه رو شروع کنه

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 
قربانیان اسید پاشی اکثرا اینجور پسرا خورده به تورشون

همون اول نباید میرفتند تو چنین رابطه ای اکثرا خیلی سریع پارتنر پیدا میکنند اصلا هم نمیبینن طرف کیه ادم سالمی هست یانه بعدا که این بلا سرشون اومد میفهمند که دیگه دیر شده

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱