2777
2789

میخوام از صفحه ذهنم پاک بشه،انقدر که روزای عجیبی بود،کلاس پنجم بودم،یه دختر همکلاسی افاده ای و مسخره کن داشتم،جامدادیشو نمیدونم چرااااااا،برداشتم و زنگ آخر موقع رفتن خونه،از کیفم درآوردم و گذاشتم کنار یه خشکشویی نزدیک مدرسه م😑😑😁😁

Nop

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرداش جنجال بپا شد،منم به ناظم گفتم دیدممممممم یه دختره جامدادی رو گذاشته کنار خشکشویی

انگار مریض بودیم 😂

منم کیف یکی از همکلاسیامو انداختم توسطل زباله تو حیاط بعدشم لو رفتم چون کیفش خاص بود وهمه میشناختنش 😠

الان اون خانم جاری خواهرمه وخیلی باهم صمیمین 😮

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بگردم براااات

🙈🙈🙈🙈🙈

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔