2777
2789

بستگی داره چی باشه بعضیا پلاک یه تومنی طرح انار میبرن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله میبرن ما اصفهانی ها هم طلا هم لباس می‌بریم اما بسته وسع مالی هست ... تمام اطرافیان من ست کامل لباس پاییزه و نیم ست گرفتن من ی تونیک بافت و ی جفت گوشواره خیلی سبک چون شوهرم ۱۳ سال پیش خیلی جوون بود و تازه شروع به کار کرده بود و دستس تنگ بود و خودش بود و خودش توی بیشتر موارد ...منم مراعات میکردم خیلی 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

خانم با شخصیت واسه یه گرم طلا حاضرید یه زندگی از هم بپاشید،ای کاش خانوادتون براتون طلا می‌خریدن این ...

دلت ب حال خودت بسوزه عزیزم چون شاغلم طلا هم در حد خودم 

اگه چشاتو باز کنی سوال کردم با این شرایط بازم براتون میارن ولی حیف متوجه نمیشی امسال مثل تو دوست دارن با حجمه زیاد جواب بدن مخالف نظر منی میتونی درست صحبت کنی 

قرار نیس چون مجازی تربیت خودتو نشون بدی 

دیگه اینقدر این سوالو بپرسید تو این گرونی وبد بختی مردم باعث آشوب تو زندگی‌ها بشید بعضیا واقعاً دهن ...

غصه دومادارو نخور اونام سر جهیزیه و سیسمونی پوست از سر خانواده دختر در میارن

بله میبرن ما اصفهانی ها هم طلا هم لباس می‌بریم اما بسته وسع مالی هست ... تمام اطرافیان من ست کامل لب ...

اره همسر منم سربازه ی چندماه مونده ولی چون دوسش داشتم اوکی دادم مهم اینه اونشب خوش بگذره 

یعنی چی سال بعد مادر دختر؟ یکم بیشتر توضیح میدید عزیزم

وقتی عقد باشی عید نوروز قربان شب یلدا خانواده پسر کادو میارن 

ولی وقتی که ازدواج میکنی خانواده دختر میارن 

من مامان بزرگم هنوزم ک هنوز واسه عمم میبره

خانم با شخصیت واسه یه گرم طلا حاضرید یه زندگی از هم بپاشید،ای کاش خانوادتون براتون طلا می‌خریدن این ...

هرکی بخواد واسه یه گرم طلا زندگی خودشو از هم بپاشونه ایشالا زودتر به سرش بیاد😂😂

حسود نباشن اتفاقی نمیفته حسود باشن یه چوب کبریتم ببینن میترکن از حسادت