2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با جو دو سر پرک ...آره من همیشه درست میکنم 

من میذارم با شیر بپزه بعد بهش چیا دارچین هر مغزی که داشتم اضافه میکنم ...مغزم نداشتی اشکال نداره 

میتونی یکی دوتا خرما هم بندازی توش خوشمزه میشه 

اگر میخوای شیرین بشه یه کم عسل یا شیره ی انگور یا مویز یا خرما میتونی شیرینش کنی 

حقیقت من نمی‌دونم چیه؟تاپیک که خوندم فکر میکردم خواستی بنویسی اتومبیل اشتباه تایپی شده اونو نوشتی

شیر و جو پرک و دارچین و وانیل ودارچین و شیره خرما 

بهش میگن اوتمیل

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 
با جو دو سر پرک ...آره من همیشه درست میکنم من میذارم با شیر بپزه بعد بهش چیا دارچین هر مغزی که داشتم ...

میخوام با جو پرک درست کنم میشه ؟

من متنفرم از طعمش همیشه درست کردم ریختم دور مزده تلیت نون میده

خوشمزس که 

داخلش عسل یا شیره خرما ریختی که شیرین بشه 

با جو دو سر یا جو پرک ؟جو دو سر تموم کردم میخوام با پرک درست کنم

اصلا با جو پرک درست نکن.فقط با دو سر پرک درست کن.من یه بار با پرک درست کردم،خیلی ام گذاشتم پخت،یه عالمه م مواد ریختم توش.افتضاح بود.اصلا نمیشد بخوری.حیف اونهمه شیره انگوری که توش ریخته بودم.

فک نکنم با جو پرک بشه، جو پرک معمولا برای سوپ خوبه، دوسر پرک لعابی میشه( تقریبا حالت فرنی) واسه همین برای دسر استفاده میکنن، کلا با هم فرق دارن، اسمشون شبیهه

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا