حمام مستطیل شکل هس متراژش .. میخوام اول ورودی رو یه روشویی بزنم . قسمت آخر رو جدا کنم کنارشم یه نیمکت بزنم برا نشستن . اینم حمام . مشابهشو از گوگل پیدا کردم الان میذارم . اینم بگم سرویس بهداشتی نیس توش چون حمام داخل اتاق هس درین مورد کاری ندارم . فقط ایده بالا ک گفتم . الان عکسشم میذارم ..
قارچ و میکروب و کپک رو کار ندارم چون اگه بهداشت و نظافت درست نباشه وان و خود حموم قارچ و کپک میزنه اگه خودت خوشت اومده و فضای زیادی نمیگیره انجام بده این چیزا که دایمی نیست الان همه هرچند سال همه چی رو تغییر میدن نخواستی بعدا تغییر میدی
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خداروشکر حداقل یک نفر دیده😊👌 حموم گرمم بشه سرده اون بنظرت ؟
زمستون اره امایه طرح دگه هست بذارببینم عکسشوپیدامیکنم اوناجالبترن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خداروشکر حداقل یک نفر دیده😊👌 حموم گرمم بشه سرده اون بنظرت ؟
این مدل بزن اگردوست داری
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اینم همونه دیگه . فقط قسمت اون دیوهرش این یکدست تا بالا هست . اون نصفش شسشه هست
منظورم به مدل پله اش بود
تو چته چرا گارد داری خدا بهت اعصاب بدهانگار تو کاخ نشستی ما از گوردخمه های باستانی کرمانشاه داریم پس ...
تو چرا نمیفهمی سرامیک چیه ؟ و همه حمام ها داره . اینکه حالا یه تیکه اضافه درست بشه میشه محل تجمع میکروب یا هر چی ؟!! یکم عاقل باش والا بد نیس 😑🫢😑 خگهرچند الان بی غم عالمی