2777
2789

از همین الان شروع شده شوهرتون هدیه میخره یا ن

اگه هدیع نخره چی

اگه یادش نباشه چی

چیکارمیکنید

اول از همه هدیه اسمش روشه زوری نیست باید طرفش دلش بخاد بره بگیره

دوم اینکه اگع توقع چیز خاصی دارید بگید

ن اینکه سکوت کنید منتظر ک شوهرتون چیزی نخره جدل کنید

سوم اینکه اصلا هیچ وقت تو زندگیتون از هیچکس توقع نداشته باشید اینجور راحت ترید

اگه شوهرتونم هدیه خرید بیشتر خوشحال میشید چون توقع نداشتید

اگرم نخرید دعوا نکنید شانتون میاد پایین

خودتون حال خودتون خوب کنید هدیه برای خودتون بخرید

برید بیرون انرژی مثبت ب خودتون بدید و ارزش بدید

به امید روزهای خوش 💝

دستش خالیه  توقعی ندارم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال من که تبریک میگه اگه پول دستش بیادمیگه عزیزم چی میخوای برات بگیرم 😐انگارخودش نمیتونه بگیره برام نظرمیپرسه بعدازاونجایی هم که من دل سوزم میگم هیچی اونم میره پشت سرشم نگاه نمیکنه😒

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

خوشحالی بچه هام وهمسرم بزرگترین کادو برای من 

من با یه پیامک هم خوشحالم (اگه یادشون باشه)😉

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

برا من همزمانه با کادو زایمانم 😄😄😄😄😄 باید دوبل حساب کنه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مال من که تبریک میگه اگه پول دستش بیادمیگه عزیزم چی میخوای برات بگیرم 😐انگارخودش نمیتونه بگیره برام ...

ی چی بت بگم نصیحت نی تجربست زندگی و هر جور پیش بگیری همون‌جوری پیش می‌ره اگه دلت میخواد بگو‌ فلان چیزو می‌خوام دلت نسوزه خدا همون‌جوری برات پیش می‌بره و اینکه باور کن همسرت از قصد و نیتی بد بت نمیگه چی میخوای چون مردها بیشتریهاشون اینجورین 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ی چی بت بگم نصیحت نی تجربست زندگی و هر جور پیش بگیری همون‌جوری پیش می‌ره اگه دلت میخواد بگو‌ فلان چی ...

اهاممنون

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
برا من همزمانه با کادو زایمانم 😄😄😄😄😄 باید دوبل حساب کنه

مبارکه خدا بهترین کادورو تو بهترین روز بهت داده 

روز مادر مادر بشی 😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مبارکه خدا بهترین کادورو تو بهترین روز بهت داده روز مادر مادر بشی 😍

مرسی عزیزم 🌷🌷

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵