2777
2789
عنوان

بابت دوستم که فوت شد عذاب وجدان دارم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای بابا حالا گزینه های رو جواب بده خیابون 4 دیواری

😀

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
من نمیفهمم خالە کی باشە بەما دستور بدە با کس حرف بزنیم یا نزنیم؟؟چرا انقد بچەای!؟عااااقت کنە؟؟میخوام ...

خاله ام منو بزرگ کرده

خیلی نزدیک هستیم مثلا مثل بعضی خانواده ها نیستیم فاصله داشته باشیم

زندگی زهرم کرده بود هر وقت گوشی بر می داشتم چهل خط پیام می نوشت

داد و بیداد

به همه گفته بود

غر میزد بیست و چهار ساعت 

هر چی میشد برمیداشت داد و بیداد به من که آره تو خائنی

دیگه حقیقتا رو اعصابم بود 

بچه ها چیکار کنم تعلیق شم

جریان اقدس الویه تاپیک بزن توضیح بده

با تچکر🌸

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

تو جریانات خیابونی فوت شده بچه ها 

اسی تو ته دلت دوسش داشتی اشتباهت این بود به خالت بها دادی عذاب وجدان نداشته باش چون کینه ای ازش نداشتی خالت باید عذاب وجدان بگیره برعکس تو ... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚