2777
2789

من دو روزه علائم ام اس دارم

رفتم دکتر آز نوشت گفت چون پانیک داری ممکنه از اون باشه

گفت احتمال ام اس کمه

خیلی حالم خرابه

ام اس فلج و از کار افتاده میشه ادم؟

خانوادمون وضع مالی خوبی ندارن

دارو هاش گرونه؟؟

حالم خرابه خیلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علائم تون بگو تا بگم داری یا ن

چشمام مخصوصا رو گوشی تار میشه

پاهام از زانو به پایین سرد و بی حسه

ناحیه تناسلیم کرخته

گردنم درد خفیف داره بعضی وقتا خنک طور میشه

دستام جون ندارن خیلی

لکنتم برگشته

تمرکزم پایینه

عزیزم رفتم تاپیکاتو دیدم 

منم این علائم داشتم 

بیشتر بخاطره کمبود ویتامین دی و آهن بود 

قرص ویتامین دی میخوری ؟؟؟ اگر نه برو ازمایش بده ببین چنده دکتر برات تجویز کنه حتما همراه ناهارت بخور 

حتما بخور من ی زمانی بدن درد شدید کوفتگی و...داشتم ویتامین دی ۴سال میخورم خوب شدم 

آهن دو ماه ففول پلاس هرشب بخور ، همراه ویتامین سی مثل نارنگی یا پرتقال ، ترجیحا دوساعت بعد غذا ، لبنیات چای ۲ ساعت قبل بعدش خورده نشه جذب میاره پایین 

عزیزم رفتم تاپیکاتو دیدم منم این علائم داشتم بیشتر بخاطره کمبود ویتامین دی و آهن بود قرص ویتامین دی ...

ببخشید مثلا کباب که میخوری بو آهن حس میکنی یعنی آهنت کمه؟

خدا از دهنت بشنوه

ببخشید مثلا کباب که میخوری بو آهن حس میکنی یعنی آهنت کمه؟خدا از دهنت بشنوه

این سوالت نمیدونم 

ولی خودم ۵ سال ویس همین علائم داشتم همش میگفتم بدبخت شدم ام اس گرفتم 

اگر کمبود ویتامین دی تو ازمایش ت داشتی زیر ۳۰ بود ، به مدت ۶ هفته، هفته ای یدونه ویتامین دی دز ۵۰هزار همراه ناهارت بخور بعدش روزانه یکی ویتامین دز هزار همراه ناهارت بخور 

اگر ویتامین دی بالا ۳۰ بود فقط هرروز یکی ویتامین دی دز هزار همراه ناهارت بخور 

حتما به دز ک گفتم توجه کنیا بیشتر نخوریا، همین خوردن ویتامین دی باعث جلوگیری از سرطان ام اس میشه ،

هروقت خاستی ازمایش بدی ببینی بالا اومده یان , باید ۸ روز از آخرین ویتامین خوردنت باشه ک عدد دقیق نشون بده 

نگران نباش 

چشمام مخصوصا رو گوشی تار میشهپاهام از زانو به پایین سرد و بی حسهناحیه تناسلیم کرختهگردنم درد خفیف دا ...

خب تمرکز منم ندارم نداشتم . حتی حافظم خوب کار نمیکرد بعدش گردنم شدید درد داشت بخاطرش حتی ام ار ای گردن رفتم . زانو ب پایین ک هیچ من کلا دستم و پام تینا حس نداشت . پشتم انگار خنجر زدی گردنمو ک هم میکردم و ... بعدشم کرختی بدنت هرجا باشه یه مشکله هزارتا نیس . اینا میتونه اطر  سردی بدن باشه بیشتر بزن گوگل میاره چیا بخوری شیره انگوربا ارده  . عسل با سیاهدانه و ...

اصلا نگران نباش عزیزم . منم اونقد علایمم شدید بود ینی خیلی خیلی زیاد بود . الانم مشکلات دارم و یجوریم اما دکتر خیراندیش در مورد ام اس چیزایی گفته اونارو انجام بدم منم میخام اونارو بکنم . خودم مشکل مثانه هم دارم معلوم نیس دردم چیه .‌ اما اصلا اینایی ک گفتی نمیتونه ام اس باشه . من این همه علایم داشتم نبود چ برسه ب ت