2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی🔞 ترو خدا بیاید

106 بازدید | 14 پست

خانما من باید ۲۳ ام پریود میشدم 

بعد دیروز که میشه ۲۵ یه کم کمردرد و دل درد خفیف گرفتم و نوار که گذاشتم حدود نصفش کثیف شد ولی مثل همیشه نبود ینی هم دردم کمتر بود هم خونش قهوه ای رنگ و بیشتر لک مانند بود امروز هم فقط یه لک صورتی دیدم و تو ترشحاتم خون قهوه ای بود 

ینی ممکنه باردار باشم؟

من قرص جلوگیری می‌خوردم ولی این ماه زیاد مرتب نخوردم 

و یه بار هم تو تاریخ ۲۱ ینی ۲ روز مونده به پریودم کاندوم پاره شد البته همسرم به انزال نرسیده بود 

ممکنه حامله باشم دارم از استرس میمیرم

😭😶‍🌫️

احتمالش خیلی کمه چن روزدیگه تست بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این شرایط واسه منم پیش اومد دوتا تست زدم و بعدد معلوم شد چون هورمونام بهم ریخته بوده اونجوری شدم و الانم با اینکه دو ماه رد شده از اون قضیه و قرصم نخوردم بازم همونجوری میشه پریودیم و دکتر گف بخاطر بهم ریختگیه هورموناس

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

من خون صورتی دیدم حامله شدم ۱۵ روز بعدش تست مثبت شد

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
نه عزیزم این شرایط واسه منم پیش اومد دوتا تست زدم و بعدد معلوم شد چون هورمونام بهم ریخته بوده اونجور ...

خیلی ناراحتم من دوست دارم بچه ولی الان شرایطش رو ندارم 

همسرم میگه چون قرصا رو درست مصرف نکردی بهم ریخته هورمونات

خیلی ناراحتم من دوست دارم بچه ولی الان شرایطش رو ندارم همسرم میگه چون قرصا رو درست مصرف نکردی بهم ری ...

اره دقیقا بخاطر هورموناس

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱