2777
2789
عنوان

با مامانام دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست

رفتار و برخورد مادرت اشتباه بوده و واقعا تو بچه نیستی جلو بقیه این طور باهات صحبت می کنه اگر پدرت طرف مامانت را نمیگیره باهاش صحبت کن و ازش بخواه با مادرت صحبت کنه 

بعضی مادرها تحمل بچه مجرد توی خونه را ندارند و اذیتش می کنند 

رفتار و برخورد مادرت اشتباه بوده و واقعا تو بچه نیستی جلو بقیه این طور باهات صحبت می کنه اگر پدرت طر ...

مرسی از همدردیت پدرم یه مدل دیگه ی اونه با اونم خوب نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره یکم من کم تحملم اما چرا ادم باید تحمل کنه؟ رفتار های اشتباه بقیه رو؟ بقیه نباید ادب شن؟ یاد بگیر ...

تحمل  نکنی  خب  نمیشه  زندگی   کرد.

داریم  با  ادما  زندگی  میکنیم.  هرکی  یه  اخلاق  و  عاداتی  داره.  ک  مسلما  باب  دلمون  نیست.  پس   باید  کنار  بیاییم  باهاشون.

چون  هیجکی  قابل  تغییر  نیست. ما نمیتونیم  کسیرو  تغییر  بدیم  و  همچنین  کسی  هم  نمیتونه   مارو  تغییر   بده.

زیاد  سخت  نگیر.  بی  اهمیت   باش.  ایشالا  بری   سر  زندگیت  قراره  همسر   بشی.مادر  بشی.   باید  صبور  باشی  و  قوی  عزیزم.

برای  چیزای  کوچیک  خودتو  اذیت  نکن.  با  خنده  و  آرامش  همه  چیو   حل  کن  بره.  ک  انرژی  برای  چیزای  مهمتر  زندگیت   بمونه   خانوم‌گل

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
مرسی از همدردیت پدرم یه مدل دیگه ی اونه با اونم خوب نیستم

برات آرزوی خوشبختی می کنم و کاش بهترین ها برات اتفاق بیفته.  این جور پدر و مادرها چند سال دیگه که احتیاجشون به بچه افتاد تمام رفتارهای بدشون یادشون میره و هزار توقع از بچه دارند متاسفانه مشابه این موارد را دیدم