2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کی گفته غلط کرده فیلم دادم ثابت کردم

نمیدونم بقیه گفتن

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من کارمندم نه مرخصی نه هیچس نمیدن میگم خدا کنه تعطیل باشه

تمام سال ملت میگن خوش به حال معلم ها

این روزها من میگم خوش به حال کارمندها لااقل وقتی تعطیل بشه تعطیل هستید این کلاس مجازی رو مسلمون نشنوه کافر نبینه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

الان این خنده چیه ؟

یعنی‌ چرا انقدر پیگیر‌فیک‌و‌اصلن‌ اخه. چه اهمیتی داره 

از پیگیری و لحن گفتنشون‌خندم‌گرفت

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

آهان بابا من فیلم دادم ثابت کردم

من‌یاد گرفتم‌بخودم ‌بیشتر از آدما توجه‌ کنم

واه همین زیاد به پستا‌دقت‌‌‌نمیکنم. مگر بخام‌حرف دلی‌بزنم. که ازوم‌شم‌یا‌کمکی‌‌کنم

واینکه

هرچقدر بخای داد بزنی‌که‌باورم‌کنید‌اثر‌معکوس‌میزاره این قانون

پس‌رها کن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بقیه میگم که غلط کردن فیلم دادم روشم نوشتم نی نی سایت

خوب معلومه یه ادمی که پشت گوشی داری چت میکنی ، حالا چه مرد چه زن چه بزرگ و چه کوچیک یه ادمی منظور از فیک این نیست که یه ربات پشت گوشیه یعنی دروغ هست کاربری و ...

از ایناییم که مثال زدم همه میتونن بنویسن نی نی سایت و عکس بدن ، منظور فیک چیز دیگه ایه حالا هرکی باشه میتونه بنویسه نی نی سایت دیگه

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

خوب معلومه یه ادمی که پشت گوشی داری چت میکنی ، حالا چه مرد چه زن چه بزرگ و چه کوچیک یه ادمی منظور از ...

نه نه 

من طبق تمام تاپیکم که گفتم بچه دارم 

فیلم از خودم و بچه هام دادم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️