2777
2789
بنده هروقت مشکلی داشته باشم‌برای سیدمجتبی علمدار‌و شهید ابراهیم هادی صلوات هدیه میکنم‌میفرستم

من میدونم که شهید علمدار یسری کراماتی دا‌شتن ولی تابحال من چیزی ندیدم ازشون حاجتمو نگرفتم 

شاید شما دلتون صاف تره لطفا برا من دعا کنین گره زندگیم باز شه مشکلم حل شه هرجوری که بشه فقط حل بشه بهش بگو لطفا مشکلمو حل کنه دیگه 😔😔😔😔

من چیکارباید بکنم آخه 😔😔😔😔

حتما رفتی سره مزارش برا منم دعا کن لطفا 

بگو یکی از دوستات  تو مشهد خیلی التماس دعا داره مشکل زندگی شو براش حل کن خیلی خسته ست خیلی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه یکبار‌نه‌دوباربلکه بارهاحاجت محال گرفتم‌از سید

رفتین سرمزارش لطفا لطفا بهشون بگین اونجاهوای همسرمو داشته باشه😭😭😭

اگه براشون نذر بدم و صلوات هدیه کنم حاجتمو میده؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاالله

لطفا یادتون نره ایندفعه رفتین بهش بگین هوای همسرمو پیش خودش داشته باشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ساری

فهمیدم خوندم کامنتهاتون لطفا میشه ب نیت من ی نظری کنید خودم اداش میکنم نظر صلوات

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بنده سراپا گناه وتقصیرمولی چشم خواهرم

ممنونم ازتون بزرگوار

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دوستِ هیئتی💎🔅دو تا برادر بودند که به‌ظاهر هیئتی نبودند- و به قول بعضی‌ها - آن تیپی. این دو شیفته س ...

ازشهدای مدافع حرم هستن؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
تو نی نی سایت با یه خانم مذهبی قرار گذاشتیم برا هم دعا کنیمبه برکت دعا اون خانم‌ حاجت گرفتمایشون گفت ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

ان شاالله

سلام میشه رفتین سر مزارشون برای شوهرم و گشایش کارشون دعا کنید یا ازشون بخواین زودتر ی راه  جلومون بذارن بدهی هامونو بدیم و زندگی مون بهتر شه 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

سلام چشم

حتما

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷