2777
2789
عنوان

وقتی تو بی پولی گوشی آیفون خریدم خیلیا مسخرم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 27 پست
۲۶

🙂🙂🙂🫶🏼چندسالت بود ایفون خریدی 

من ۲۰سالمه،اما نمیزارن مستقل بشم نه کار کردن و نه هیچی 

با اینکه من استعداد درخشان دارم تو هنر

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

خوشحالم برات😍💗. 

بچها تاپیک دومم گزارش میزنید حذف شه لطفا🙏🏻خواهر شوهرم تو نی نی سایتع میترسم شناسایی بشم

زن آینده حسین ام😍😂(البته شما همون حال رو در نظر بگیرید)اگه امضامو میبینی برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست.💗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره ولی فامیل متوجه نمیشد که میگفتن پراید دارن ولی رفته گوشی بخره کلاس بزاره

عقده داشتن وگرنه تو وسایل لازم برای کارت رو خریدی

عین یه کشاورزی که میره تراکتور میخره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
از طریق واسطه از ترکیه و چین،سرمایه که حدودا صد گذاشتم.

واسطه رو چجوری پیدا کردی عزیزم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یکی دو سالی میشه،انشالله که مستقل میشی تازه اول راهی.

🥺🥺🥺من تو سرم خیلی چیزا ک میتونم انجام بدم و پولدار شم 

اما کی میزاره

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️