2777
2789

هیچ کسی نیست ک بگه صددرصد از همه چیز مطمئن و راضیه اصلا ممکن نیست همچین چیزی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه هیچکس صد در صد راضی نیست همه لحاظ بد داشتن خوب هم داشتن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

انتخابم رو واقعا دوست دارم ولی آقایون با موقعیت های خیلی تاپ مالی جور شد بخاطر سلیقه خودم جواب رد دادم شاید کلا بجز همسرم یه نفر دیگه مثلا واقعا پسندم شده باشه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

ببین هیچ کس از اینده خبر نداره کسی که امروز خوبه ممکنه فردا اتفاقی بیفته و داستان عوض شه یا بالعکس،ممکنه طرف امروز ی اختلافایی داشته باشن حلش کنن با هم اکی شن

پس چیزی صد در صد نیست

من اصلا همچین فکریو نکردم خیلی خیلی هم راضی هستم فقط به خاطر پسردارنشدن سختی کشیدم اونم خودم این حسو داشتم مگرنه نه پشیمان شدم ونه خدایی همسرم یه بار چیزی بهم گفت الانم پسر باردارم شکرخدا فکرتونو الکی درگیر نکنید هرطور بچسبی فکرکنی همون پیش میاد بهترین هارابراتون ارزومیکنم 

از اول سنتی ازدواج کردیم، روز خواستگاری اولین بار دیدارمون بوده، ۱۲ ساله عاشقانه زندگی میکنیم، بگو مگو مختصر داشتیم، ولی کامل مثل همیم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
من عقدم. بعضی وقتا میگم نکنه خوشبخت نشم کنارش و میترسم

ببین این یه چیز طبیعیه.

چون کلا توی این دنیا هیچ چیز رو نمیشه تضمین کرد.

ولی با انتخاب آگاهانه میشه درصد وقوع یک سری مسائل رو پایین آورد.