سلام من پوستم گاهی خشکه گاهی چرب یکسال دوسالیم میشه چون ساعت خواب و استرس و فشار کار و تغذیه ام عوض شده پوستمم بهم ریخته جوش زیرپوستی و سر سفید داره منافذ داره کدر شده خط خندم افتاده دور چشمم سیاه شده و گود افتاده اصلا یه وضعی، مراقبت پوستی و اینام امتحان کردم جواب ندادم موهامم بشدت میریزه دیگه نمیدونم چیکار کنم گفتم برم متخصص پوست و مو ، چجوری تشخیص میده مشکلو؟ دارو چی تجویز میکنن؟ چیزای مراقبت پوستیم میدن؟ ۲۱ سالمه
خودت میدونی مشکل چیه از درون مشکلتو حل کن مگه نمیگی خوابت بهم ریخته همون خواب خودش خیلی خیلی مهمه شما پیش هزاران دکتر و هزاران دارو هم که رعایت کنی آخرش یه دوره کوتاه جوابه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انشالله خیلی زود خوب بشی اگر به طب علاقه داری من خودم یه دوره ریزش مو گرفتم خب چهل روز ناشتا تخم شربتی تو آب میرختم و میخوردم خدایی عالیه خیلی خیلی ویتامین داره و اینکه ممکن هست از شامپوت هم باشه اگر شامپویی که استفاده میکنی خب وقتی زدی سرت به خارش و خش خش افتاد شک ببر بهش من خودم دوباره یه بار دیگه که موهام به ریزش افتاد از شامپوم بود