2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم بین ۲ تا ۴ ی جایی شنیدم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

از خانه بهداشت محله تون بپرس من پارسال گرفتم 1500 تومن روز زایمان میاد ماساژ میده کمک میده خیلی خیلی ...

خوبه بنظرت آدم بگیره ماما؟ اگه دیر زایمان کنیم هم کنارمون میمونه؟

اصلا چجوری باید ماما خصوصی گرفت

بری بیمارستان بهت معرفی میکنه

یا دکتری ک پیشش میری احتمالا میدونه و بهت میگه

تو اینستاگرام هم هس. تو فالوورای دکترای شهرتو نگاه کن حتما ماما هست.

من ۲ سال پیش با یه ماما حرف زده بودم میگفت ۱۵۰۰ تا ۲ تومن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خوبه بنظرت آدم بگیره ماما؟ اگه دیر زایمان کنیم هم کنارمون میمونه؟

برای زایمان طبیعی بنظرم خیلی بهتره چون کارهایی میگه ک انجام بدی دردت کمتر میشه کمک میکنه زودتر دهانه رحم باز بشه

اگر طبیعی هستی حتما بگیر

بیمارستان خصوصیم بریم دکتر لخطه اخر میاد ورزش اینا نمیده.

من دولتی رفتم برای طبیعی از اول دکتر بالا سرم بود تا آخرش

دو تا ماما هم کمک بودن 

تو درد حین زایمان و.. دست دکترم اونقدر فشار دادم

تازه پول دکتر بعد چند روز دادم زنگ زدم بهش شماره تو بده پول بدم کلی هم راهنمایی کرد باز

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر