2777
2789
عنوان

مادرشوهر سرخود و دزد

110 بازدید | 11 پست

من مادرشوهرم وقتایی که میرم خونه مامانم یه شهر دیگس برمیگردم میبینم قرمه سبزیم کم شده لوبیا سبزم مربام شوهر نمیخوره اصلا خوشش نمیاد که مامانم واسه تو یخچالیم گذاشته قرمه ۱۰ تا گذاشته بود اومدم دیدم دو تا مونده زنگ زدم مادرشوهرم که قرمه سبزی منو شما برداشتی گفت آره دو تا برداشتم دو تا برنداشته ۸ تا برداشته بدون اجازه میاد به یخچالم دست میزنه منم دیروز قرمه و گوشت نداشتم رفتم بالا برداشتم ۱ و نیم شب اومده پایین خونمون میگه بدون اجازه چرا برداشتی یخچالمو باز کرد قرمه و گوشتو برداشت تو دستش برد انقد ناراحت شدم هر کاری دلشون میخاد بکنن خودشون من میرم برمیدارم به اونجاش برمیخوره بی زبونم هیچی نگفتم بهش حرف زد بهم برداشت رفت

دیگه چیز عحیبی نمونده نشنیده باشم اینجا

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خخخ.. منم داداشم عقده .. امسال خونه پایینمونو مستاجر ندادیم و اونا هستن

بعد زنداداشم همیشه توی خونه اش کلی خوراکی و بيسکوئيت و لواشک داره وقتایی ک نیستن نیرم چند تا برمیدارم😁 تا حالا جیزی بهم نگفتن فک نکنم متوجه شده باشن چون ی کابینت پر دارن

البته منم ۱۷ سالمه تازه بچم😁

خخخ.. منم داداشم عقده .. امسال خونه پایینمونو مستاجر ندادیم و اونا هستنبعد زنداداشم همیشه توی خونه ا ...

هرگز این کار و نکن تازه خنده دار هم نیست .شما هم آنقدر ندار نیستید که نتوانید دو تا خوراکی بخرید

هرگز این کار و نکن تازه خنده دار هم نیست .شما هم آنقدر ندار نیستید که نتوانید دو تا خوراکی بخرید

عزیزم اول اینکه خونه خودمونه خیلی وقتا همراه مامانم میرن خرید یعنی با پول بابام وسیله می‌خرن

بعدشم رابطم با زنداداشم خوبه حتی اگه بفهمه هم مشکلی نیست خودم مشکلی هم ندارم ک بهش بگم ولی تا حالا موقعیتش پیش نیومد ک بگم

هر جور راحتی حالا که مامان و بابات میخرم بگو برا تو هم بخرن دیگه

میخرن ولی من خودم اینطوری نیستم ک خیلی وابسته بيسکوئيت اینا باشم برای همین کم میگیرن و بعد چند روز تموم میشه

ولی زنداداشم هر روز هر وقت گشنه اش بشه کلا کارش بيسکوئيت خوردنه😄

منم بعضی وقت ها دلم میخاد میرم پایین ورمیدارم.. تازه خودش هم قبلا چند بار از پایین واسم آورد🥲😉