2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بخاطر خانوادش طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 60 پست
بخدا گفتم بنظرت چی بگه خوبه؟ مبگ حواسم ب تو هم هست اخه چجوری میخاد حواسش باشه؟ فوقش مثل موش میگ ماما ...

بعد من انقدر باهاس رفیق شدم صمیمی شدم دیگه من گلایه نمیکردم از خانوادش خودش هی دید و فهمید و آخرم کات کامل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو مشاوره بهت راه خل بده فقط یدونه مشکل داری حل کنی تامام

بخدا مشکل دیگ ب چشمم نمیاد جز این مشکل ک برام خیلییی سنگن و بزرگه

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
عزیزم منم همسن شمام شوهرم ۳۳ بازم هیچییی حالیش نمیشه پدرم درومد تا ی سری مسائل بهتر بشه تو با چ دل ...

نه شوهرم 32 هست 

من 23 ام ماه دیگ میشم 24

سعی کن با زبون خوش و ملایم راضی اش کنی بالاخره هر مردی یه قلقی داره باهاش صحبت کن کوتاه نیا ولی دعوا ...

مرسی عزیزم 

تروخدا دعا کن حل بشه

کاری که میتونی بکنی اینکه بزاری عید خودش تنهایی بره و اگر برنگشت شکایت کنی همین بیغته دادگاه مجبورش ...

عزیزم چجوری بمونم تو شهر غریب تک و تنها اخه؟!!!  

چی بگم خاهر نذر به نیت امام زمان کن هر چقدر کم باشه عیب نداره ولی معجزه میکنه خودم جواب گرفتم که میگ ...

خدا کنه حل بشه بخدا نذر هم میدم

بعد من انقدر باهاس رفیق شدم صمیمی شدم دیگه من گلایه نمیکردم از خانوادش خودش هی دید و فهمید و آخرم کا ...

اوووه کی جرعتشو داره بگه بالا چشمشون ابروعه

ببین این بحث و اصلا ادامه نده اگر عید رفتید و روی حرفش موند بگو من به هیچ وجه نمیام خونه پدرت زندگی کنم اونم بچه ها رو میبره میزاره خونه مادرش اونم دو روز تشده شوهرت و بچه هارو پرت میکنه بیرون پیر زن دنبال بچه جمع کردن نیست اینم بدون حتی دادگاه هم به زن زوری نمیگه برو خونه پدرشوهرت زند زندگی کن اگر زن از محیط زندگیش اسیب ببینه میتونه بره دادگاه و سکایت کنه به نظرم اصلا به روت نیار شوهرت چی گفته چون مردایی که سن کمی دارن مثلا میخوان اقتدارشونو ثابت کنن فقط لج بازی میکنن سکوت کن به روت هم نیار چی گفته حرفش هم پیش نکش تا به وقتش اصلا کوتاه نیا هر گز هرگز پاتو خونه مادر شوهر نزار

ببین این بحث و اصلا ادامه نده اگر عید رفتید و روی حرفش موند بگو من به هیچ وجه نمیام خونه پدرت زندگی ...

عزیزم من متنتو کامل نخوندم الان میخونم بزار اینو بگم 

من بحث و پیش نمیکشم 

بحث دیروز سر این شد ک گفتم باید کادو زایمان زنداداشتو هم ببریم

گفت ب مامانم پول میدم اون بخره گفتم من هستمااااا

گغت نه اون باید بخر من پول میدم ب مامانم

باز گفت اگ اون براش کادو برده ک ما نمیبریم چون یه خونه هستیم دیگ با همیم!!!! 

دیگ بحث شد

و اون انقدر ریلکس بود 

من حرص میخوردم بیشتر

ببین این بحث و اصلا ادامه نده اگر عید رفتید و روی حرفش موند بگو من به هیچ وجه نمیام خونه پدرت زندگی ...

33 سالشه چه بچه ای اخه

عزیزم من متنتو کامل نخوندم الان میخونم بزار اینو بگم من بحث و پیش نمیکشم بحث دیروز سر این شد ک گفتم ...

عزیزم اصلا سر کادو خانواده اش هم بحث نکن بزار ننه اش بخره به جاریت بگو همسر من پول داده بیکاری از شوهرت چه خیری دیدی که ا، خانواده اش ببینی

عزیزم اصلا سر کادو خانواده اش هم بحث نکن بزار ننه اش بخره به جاریت بگو همسر من پول داده بیکاری از شو ...

من زورم میاد وقتی من هستم مادرش بیاد وسط 

چرا داداشاش مثل این نیستن چرا داداشاش ارامش زنو بچشون مهم تره