2777
2789
عنوان

از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 85 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت کرده چندین باردوسه بار کتک زده به شدت دروغ میگه اصلا اهل تفریح و گردش و مسافرت نیستخیلی مشکلات ...

از همه بدتر دست بزنشه اگه واقعا درست بشو نیس همون بهتر ک جدا شی فردا میزنه چشتو کور می‌کنه یا دستو پاتو میشگنه خلاصی کاری می‌کنه ی عمر بیچارت کنه ک بیفتی گوشه خونه

😞

بدی:

خیانت کرده.

مصرف داره.

بیخیال و بی مسعولیته.تاخودم کاری رو انجام ندم عین حیالش نیس

خوبی:محدودنیستم

کل اختیارات خونه و حقوق ومدیریتش باخودم

هرچی بگم میگه ببین خودت چی صلاح میدونی.

دلیل موندن:نامادری دارم ۸سال پیش دوبارخواستم طلاق بگیرم بابام گفت جلو نامادری توخونه ی من جانداری.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم فکر کنم اگه زیاد به این موضوع اهمیت ندی به مرور زمان برات کمرنگ میشه سعی کن اوقات زندگیت رو بخ ...

من یکساله ازدواج کردم 

۶ ماه اول ازدواجم با جنگ و دعوا گذشت ، چون شوهرم از لحاظ مالی بخشید به برادرش و به من نگفته بود و من ناراضی بودم 

الان کاری به کارشون ندارم اما خانواده ش جایگاهشونو واسم از دست دادن

الان همون برادر دو بهم زنی میکنه، داستان درست می‌کنه و مامانشم به من منتقل می‌کنه 

شوهرمم میگه اینا اینطورن، تو رفتارت از نظر خودت درسته، منم دیگه کاری به کارشون ندارم اما حرفی هم بزنن جوابشونو میدم 

نمیزارم به زندگیم نزدیک بشن، چیزی که مادر و برادرش می‌خوان و مادرش بهم گفته 

منم شوهرم اخلاقای بدش بی فکری های بزرگ مالی میکنه طوری که الان شش ساله درگیره فروش خانه و ساخت و ساز و طلبکاریم، به نظم و ترتیب اهمیت نمیده هی یاید من ماشینو سزو وضعشو مرتب کنم، 

یه کم اهل رفیق بازی هست گاهی مصرف میکنه 

دروغم میگه، عصبانی بشه خیلی قاطی میکنه ولی زود پشیمان میشه تا حالا قهر نکردیم باهم 

اخلاقایه خوبش خیلی خوش مشربه، مهربانه، قدرشناسه، دائم بهم میگه بهت افتخار میکنم،برای خانواده ام از جون مایه میزاره، خوش تفریحه، پول داشته  باشه یهترین تفریحا رو بزای منو بچه ام فراهم میکنه، هر غذایی درست کنم میخوره ایراد نمیگیره، تو بچه داری همکاری میکنه دائم ابراز علاقه میکنه، ابداا اهل خیانت نیست، اطلاعاتش تو همه زمینه ها بالاس جوری که همه برای هر چیزی ازش سوال میپرسن 

منم خیلی وقتا کم میارم تو زندگی ولی همین که هی میگه تو نباشی من نمیتونم زندگی کنم یا خوشحالم بچه ام به تو بکشه اخلاقاش، یا همیشه ابراز شرمندگی میکنه بابت مسائلی که پیش اورده باعث میشه ادامه بدم