2777
2789
عنوان

از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دهن بین شدید بخاطرخانوادش رهامکرده میگ طلاقتمیدم دهن لق همه مسایلمون ب خانوادشمیگ اونا هم دخالت میکنن دروغگو بیمسئولیت رفیق باز فحش میده پولم ک هیچ باهمه چیزش کناراومدم بارهاچیزایی ازش دیدم گفتم بس بخودت بیا الان من شدم ادم بد چسبیده خانوادش اوناهم میگن بهش طلاقش بده میگ توواین رندگی رونمیخوام پشیمونم انتخابم غلط بود!!!! گفتم اینهمه باهات کناراومدم حالا شدم علط الانم تهدیدم کرد ب خانولدش میگ تمومش میکن

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بهم بگین چکارکنم باهمچین ادمی میدونه ازدواج دومم داره تهدیدم میکنه حس بدی بهم میده وقتی میبینم بدنبودم میگ طلاق اخه چرامگه پکارکردم توشوکم شدید شب وروزم یکی شده اختیاراین زندگیو داده دست خانوادش

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بدی هاش

همیشه عجله داره..مثلا دیروز رفتم دارو خونه نیم ساعت معطلی داشت چقد بهم غر زد.انگار تقصیر منه😐😐

بیش از اندازه اجتماعی .زیاد با دیگران احساس راحتی میکنه.و همیشه سر این مسئله بحث داریم.

همیشه ی خداا به بچه ها گیر میده.از مواظب زیاد.بیش از اندازه حساسه..خونه باید همیشه تمیز باشه..سر غذا خوردنمون حساسه.

رابطه خیلی براش مهمه.

خوبی هاش

مسئولیت پذیره.

رفیق باز نیست.

کار خونه.خونه کار

کارهای خونه کمک مبکنه.بچه ها رو میبره بیرون ی ساعت دک ساعت.

حرف من اولویته براش.

کنار خانوادهش کمتر از گل بهم نمیگه.

خانواده فوق العاده احترامشون داره.

و....

کاش زمان برمیگشت به عقب شاید میتونستیم قشنگ تر رقم بزنیم روزگارمون رو..

من از اول راضی نبودم پدر نداشتم فوت کرده بود 

خیلی به مادرم التماس کردم اما احساس می کرد یه باری هستم روی دوشش قبول نکرد گفت ازدواج کن برو من تا کی زنده هستم خرج شما بدم