2777
2789
عنوان

خیلی از دخترا بخاطر نزدیکی داداشم بامن گرم میگیرن😂🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 16467 بازدید | 272 پست
چرا قیافه نشون میده.لباس پوشیدن. واینکه از نور چهره و انرژی میشه فهمید. خوب دیگه طرف عین لات میمونه. ...

وآ یه حرفایی می‌زنید.  پسرای الا تقریبا همه شیک پوشن استایلای الان  هم معمولا لباس و شلوار لشه که خیلی جذابه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسف برا کسی باش که با چیزای فیک می آد اینجا عقده هاشو نمایش بزاره. اگه آدم حسابی باشن به جای جار ز ...

فیک که تا دلت بخواد اینجا هست

کی همچین حرفی رو زده؟ 

نظر شما این هست درست نگه دارید برای خودتون یعنی اینجا همش باید تاپیکای گریه و ناراحتی و مادرشوهر خواهر شوهر باشه؟ نباید یکم از خوشیاشون بذارن چون فیکه؟ 

شما از کجا اتقدر مطمئن هستید؟ نمیترسید واقعا از این که ایشون راست بگن و شما قلب یه ادم و بشکنید؟! 

میشم برات،سنگ صبور🤍

کوووووچرا من ندیدممم😐😂😂

دقت کن😂

بعدم اگه داداشت بود حذفش میکردی فوری.. کلک🤣🤣

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
فقط منم بور دوس دارم؟😩کل خاندانمون چشم ابرو مشکی بورا خیلی جذابن برام

من چشم و ابرومشکی و سبزع(گندمی

اصله از بور خوشم نمیا😅

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

شما سطح شعورتون رو بیان کردین خانماینکه با یه عکس کلی لقب زشت به مردم میزنی بنظرت درسته؟😂

شما که دروغ گو. هستی. اگرم نباشی عقده ای هستی. دم از شعور نزن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا