2777
2789
عنوان

مامانم میگه نرو خونت

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 48 پست
خوش به حالت اگه منم برام مهم نبود اینقدر عذاب نمیکشیدم باباش خیلی در حقشون بده همش منت میزاره درحالی ...

مهم ک هست اما متوجه نمیشم چی شده خخ.ان شالله مشکل حل بشه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه ماشین خریدم خواستم به نام پسرم کنم الان با خوندن تاپیکت نگران شدم و ترجیح میدم اینکارونکنم

اگه مال خودتونه به نام خودتون کنین یا خریدین برا پسرتون به نامش کنین و منت نزازین 

مشکل اینجاست شوهرم ماشینشو با وام ازدواجش گرفت و هنوزم داره قسطاشو خودش میده بعد به نام بابای از خدا بی خبرشه 

آها ماشینش چی هست چی بگم خواهر اینک مشکلتون سرچی بوده مهمه ک ب اینجا کشبده ولی به چیزیو بدون اگ الان ...

ماشین سنگی سه دورنگش مال اینه تقریبا ماشین ۱۵ملیاره 

خب وقتی تعویض پلاک شده باشه چی دیگه پلاک ماشین مشخص نیست؟ 

اول این کار هارو انجام بده بعد برگرد

آجیم میگه اون وکالتم باید بده ولی خب نمیده اون فقط یه قولنامه داره که اونم تا وکالت تو سیستم ثبت نشه تکلیفی نداره

مشخصه که باید باشی تا نظرت رو جلب کنه. اگر بری تا مدتها کاری که خواستی رو انجام نمیده. از خانوادش هم ...

مامان بالام میگن زندگی خودته گفت وکالت داداششو نمیگیره 

مامان بابام گفتن اشکالی نداره ولی آجیم میگه اونم باید بگیره اونم که نمیگیره طلاق میشه آخرش

[QUOTE=364535568]مامان بالام میگن زندگی خودته گفت وکالت داداششو نمیگیره  مامان بابام گفتن اشکالی نداره ولی آجیم داداشش چجور آدمیه؟ ممکنه پولش رو بالا بکشه؟

اگر حروم خور نیست اعتماد کن و بگو باشه میام اما طلارو چون گفتی بخر دیگه.

رفتم پستای اولت رو ک برا سه سال پیش بود خوندم. هم دو دل بودی از اول. هم استخاره گرفتی بد درومدولی تا ...

گول ظاهر آدما رو خوردم گول حرفایی که تو تحقیقات نگفته شد و الان که زندگیم  به اینجا رسید تک تک آدمایی که قبلا ازشون تحقیق کرده بودیم گفتن ما می دونستیم باباش اینجوری مامانش اهل دخالت و تیکه انداختن 

الانم واقعا می ترسم می ترسم برگردم باز این اتفاقای روانی تکرار بشه