بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی رسممونه اولین سال یلدای عروس خانواده داماد باید یلدا بیارن داماد میاد خونه عروس
برامنم آوردن ولی مادر همسرم میگه سال بعد باید مامانت اینا بیارن
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
یلدایی فقط واسه عروسه برای داماد چیزی نمیگیرن سال بعد عروسی اولین یلدا خانواده ی عروس برای دخترشون ی ...
اها من سال اولمه مادر همسرم آوردن برام
ینی سال بعد باید مامان خودم بیاره برام ؟
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
ای جانم ایشالا شما هم بزودی یه شوهر خوب قسمتتون بشه ولی واقعا هزینه ها هم سنگینه من دخترم نامزده براش یلدایی میارن ما هم تدارک شام و پذیرایی میوه و شیرینی و آجیل و ژله و ...ولی کلی هزینه بره