چه کار هایی رو انجام می دادید و از چه کارهایی دوری می کردید؟؟
چه کارهایی دوست داشتید تو این سن انجام بدید؟؟
چیزی هست که بخواید جبرانش کنید؟؟
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
اینکه می خواستی از نمونه دولتی بیای بیرون برام عجیب بود.چرا؟؟ آخه منم نمونه دولتی ام
چون که من با اینکه بچه درس خون بودم اما پایم ضعیف بود پدرم در اومد سال اول خودمو برسونم به سطح بقیه که همون سال کرونا اومد و اسکای روم پدرمون در آورد هر چقدرم تلاش کردم بهتر شم بدترم شدم چون درسا رو مجازی خوب نمیشد یاد گرفت تهشم افسرده شدم و نتونستم کلا درس بخونم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فکر آینده درس کنکور مهاجرت و چه اتفاقی می افته و هزار تا چیز دیگه
منم همینم به اضافهی فشار های خانوادگی
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
دخترم تقریبا همسن شماست همیشه بهش میگم تلاش خودته که آیدت رو مشخص میکنه حالا من استعدادمو توی درس م ...
ممنونم. چه مادر مهربون و فهمیده ای هستی شما❤️