2777
2789
عنوان

میخوام تا عید خودمو ب چالش بکشم💪

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست
وای دقیقامثلا فکر کن قهوه بدون شکر باید زهرمار بخوریچای بدون قندکیک نخوریکیک تولد و شیرینی خامه ای و ...

نمیدونم باورت میشه یا نه من از وقتی سیزده سالم بود تا الان قند و شکر نخوردم با چایی یا قهوه 

کلا کم مصرف میکنم قند رو مثلا قند میوه و خوراکی های سالم باید باشه برای بدن من مضرا رو کم کردم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

وای خوشبحالت دخترمن شیرینی اولویت خوراکی هامهافرین برو حتماکوه نوردی عالیهصبح ها برو تا ظهر منم از س ...

قدم ۱۷۰ وزنم ۷۲

ظاهری خوبمااا اندامم خوب و توپره شکم هم ندارم 

ولی عضله ای نیستم دوس دارم چربی بدنم کم شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا میخوام با نامزدم برمچون آدمای بی تجربه ای هستیم تو روابط عاطفی میخوایم بیشتر آماده ی زندگی زناش ...

خیلی خوبه آفرین ان شاءالله که خوشبخت باشین 

برا ازدواج و یسری مسایل شخصیِ دیگه در نظر دارم برم 

فکر میکنم کاربر نازنین و ایلدا باشنمن تاپیکاشون دیدم و از سبک مطالعشون خوشم نیوند شاید تو خوشت بیاد

اها ممنونم از شما فقط یه چیزی اسمشون ایرانیه یا خارجی که سرچ کنم و بخونم تاپیکشون رو ببینم چطوره اصلا شاید کتاباشون رو خونده باشم 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

@ایلدا04تگ نمیشه 😐😐😐الان کتاب جز از کل سه تا کتاب پیشنهاد داد اینو انتخاب کرده تایم داده بخونیم ک ...

الان دیدم اون سه تا کتابی که پیشنهاد داده خوندم 

@ایلدا04تگ نمیشه 😐😐😐الان کتاب جز از کل سه تا کتاب پیشنهاد داد اینو انتخاب کرده تایم داده بخونیم ک ...

ممنونم ازت گلی کتاب خواستی یا پادکست بهم بگو شاید تونستم کمکت کنم 

ممنونم ازت گلی کتاب خواستی یا پادکست بهم بگو شاید تونستم کمکت کنم

مرسی عزیزم 😍😍🥺🥺🥺

حتما 

الان تازه به دنیای کتاب و پادکست پا گذاشتم 

خیلی حال خوب کنه 

لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀

مرسی عزیزم 😍😍🥺🥺🥺حتما الان تازه به دنیای کتاب و پادکست پا گذاشتم خیلی حال خوب کنه

خوش اومدی