یکی از اشنا هامون چند سال شوهرش رابطه ی شکنجه شکنجه گر باهاش داشت دخنره هم از خجالت به کسی نگفته بود مادره هم اصلا نمیپرسید دبگه تا دختره وسط کار سرش ضربهه مبخوره میره کما خود دختره هم راضی نبوده ولی مبگفت برم طلاق بگیرم به بابا مامانم بگو چون وسط رابطه کتک مبخورم یه هفته تو کما بود وای خب جدا شد کاش واقعا بعد ازدواج یه سوال کوچیک بپرسیم مشکلی نداری رابطتتون خوبه به تراپییست نیاز نداری
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نههه تصور کردم مامانم بعد ازدواج بپرسهخیلی زشتته ب نظرم این چیزا شخصیه ://
من الان نامزدم اونسری مامانبزرگم هی نصیحت میکرد رابطه برقرار نکنی خیلی سر بسته میگفت داشتم میمردممممممممم از خجالت
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
ولی دیگ حتما اون قدر عاقل شده ک عروسش کردم بابد یاد بگیره هیچ کس حق نداره بدون اجاره خودش بهش دست بزنه چخ برسه به زدن از طرفی باید اونقد راحت باشه ک خودش بیاد بگه
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
حالا اینو نمیپرسن از شرم و حیا یه چیزی... میگیم مثلا خجالت میکشن هر دو طرف . ولی لاعقل چند وقت یه بار بپرسین شوهرت خوبه باهات اذیتت نمیکنه تو خونه کم و کسری چیزی نداری؟؟؟ این مسائل که دیگه رو نمیخواد ...