2777
2789
عنوان

بچه ها از اوایل آذر با خواستگارم دارم آشنا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاالان حداقل ۳بار باید مشاوره میرفتید و۴بارم قرار میذاشتید بله کنده چون هدف مشخصه دیگه علاف نباید کن ...

هدف مشخصه یعنی چی

اخه هنوز رسمی خواستگاری نیومدن چون برای پدر و مادرش کاری پیش اومد رفتن شهرستان

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

رک بگو برای رابطه بیشتر وقت بزاره وتمام .

گفتم میگه هر وخ خواستی پیام بده سوالهاتو بپرس منم غرورم اجازه نمیده تا اون پیام نده پیام بدم 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

هدف مشخصه یعنی چیاخه هنوز رسمی خواستگاری نیومدن چون برای پدر و مادرش کاری پیش اومد رفتن شهرستان

یعنی طرف قطعا میخواد بیاد خواستگاری.اینا دارن علاف میکنند شما رو باید ۱شب میامدن بعد شما میرفتید مشاوره بعد اوناام میرفتن به کارشون تو شهرستان و..برسن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

پونزده ساله خانوادگی‌ همو میشناسیم فقط یبار رفتیم بیرون ی صحبت ابتدایی کنیم تا بعد رسمی بیان خواستگا ...

انشالله میان

عزیزم ادم با فامیلشم میخواد ازدواج کنه خبر داخل خانواده رو نداره که باید رفت و امد بشه 

صرفا به خاطر ۱۵ سال اشنایی نباید جواب مثبت داد

باید ویژگی های شخصیتی طرف و خانوادش که یه سری ها مهم و اصولی و برا ازدواج پایدار نیازه در نظر بگیرید 

حتما پیش مشاور برید گلم و همه جلسات تون رو برید

نگید که گرونه ، پول نداره ، کلا تو این زمینه اصلا خسیسی و قناعت ره خرج ندید شده قرض بگیرید برید پیش مشاور 

اصلا طرف قبول کنه باهاتون بیاد مشاور نشون میده چقده ادم منطقی 

اخلاق ، صداقت ، خساست طرف رو محک بزنید ، میتونید از مشاور بخواید که اینارو هم لحاظ کنه  ،

و اختلال پارانوئید نداشته باشن ، این اختلال رو اصلل نشون نمیدن ادما ولی برید داخل زندگی متوحه میشید که دارن با نه و زندگی با این افراد خیلی سخته و این رو روانشناس مستونه تشخیص بده نه خودتون 

یعنی طرف قطعا میخواد بیاد خواستگاری.اینا دارن علاف میکنند شما رو باید ۱شب میامدن بعد شما میرفتید مشا ...

خب نتوستیم هماهنگ بشیم چون تو دو تا شهر متفاوت هم هستیم

انشالله میانعزیزم ادم با فامیلشم میخواد ازدواج کنه خبر داخل خانواده رو نداره که باید رفت و امد بشه ص ...

اره حتما همه اینکارها رو میکنم منم قطعی تصمیم ب جواب مثبت و منفی الان ندارم فقط ناراحت اینم  داره کند پیش میره کلافه ام

خب برگردن رفت و امد داشته باشد ، چه عجله ای دارید زود جواب بدید عزیزم

نمیخوام زود جواب بدم میخوام مراحل آشناییم ایقد کند پیش نره

هدف مشخصه یعنی چیاخه هنوز رسمی خواستگاری نیومدن چون برای پدر و مادرش کاری پیش اومد رفتن شهرستان

ده روز دیگه میان رسمی خواستگاری کنن 

ولی شما جواب مثبت ندید ، این خواستگاری رسمی فقط برای اشنایی دوتا خانواده ها و رفتن به مشاور و.... هست 

نمیخوام زود جواب بدم میخوام مراحل آشناییم ایقد کند پیش نره

حتما حکمتی داره 

شما سعی کنید کمتر باهاش چت کنید یا حرف بزنید تا رسمی خواستگاری نکردن 

جای من باشید چی میکنید دو سال طول کشید تا کاملا به عقد هم دربیایم 😂😂😂

تازه از خواستگاری رسمی شونم تا عقد ۵ ماه طول کشید 

حتما حکمتی داره شما سعی کنید کمتر باهاش چت کنید یا حرف بزنید تا رسمی خواستگاری نکردن جای من باشید چی ...

وای چقد طولانی 

البته برای ما هم چهارساله حرفش هست تازه ب عمل رسیده

اره حتما همه اینکارها رو میکنم منم قطعی تصمیم ب جواب مثبت و منفی الان ندارم فقط ناراحت اینم داره کن ...

عزیزم قطعا حکمتی داره ، همیشه خدا میخواد بهترین هارو برامون رقم بزنه گاهی نیازه که یه کم طول بکشه حالا هرچی میخواد باشه

چون این دوران رو گذروندم و برا من خیلی طول کشید میگم که صبور باشی بهتره 

بعدا خدا خودش حکمت شو بهت نشون میده  بانو

خودتو با فیلم دیدن و کتاب خوندن و بیرون رفتن مشغول کن تا زیاد بهش فک نکنی حرص بخوری