2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم صورتمو📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 31 پست
ابروهاتو میکرو کن و مدلش رو ملیح بزنمژه هاتو تقویت کن یا بکاراگه میتونی بینی ات رو عمل کنب پوستتم بر ...

بینیش که خوبه چرا عمل کنه ؟عمل بینی خیلی سخته واقعا برای بینی اسی نمی ارزه چون خودش خوبه چرا الکی خرج کنه و تو سختی بیوفته 😢

چشمهاش هم قشنگه به کاشت مژه نیاز نداره

فقط ابرو هاشور مرتب کنه

ز غوغای جهان بیخبر _ اسمم نوشتم کاربری دوم ! نه چیز دیگه ای _ حوصله بیرون رفتن داشم نینی سایت نبودم _ لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناناعتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط ابروهاتو تغییر بده اگ دوست داری میکرو کن یا میتونی لیفت کنی مژه هاتم بکاری خوبه

یه سوال میکرو با فیبروز فرقش چیه

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
خب عزیزم برو آرایشگاه برات مرتب کنه ی کوچولو کوتاهش کنه بعدم لیفت ابرو کنه برات عاااااالی میشه

میرم ارایشگاه گند میزنه تو ابروهام

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
بینیش که خوبه چرا عمل کنه ؟عمل بینی خیلی سخته واقعا برای بینی اسی نمی ارزه چون خودش خوبه چرا الکی خر ...

آره بنظر منم بینیش خوبه نیاز ب عمل نداره ولی عمل بینی اصن سخت نیس ها اتفاقا خیلی آسونه ک 

مژه هم بکاره صورتش ب نما میاد چشاش فرم میگیره ی افکت سنجابی یا گربه ای بذاره 

آره بنظر منم بینیش خوبه نیاز ب عمل نداره ولی عمل بینی اصن سخت نیس ها اتفاقا خیلی آسونه ک مژه هم بکار ...

عزیزم کسی که خشکی چشم داره میتونه مژه بکاره؟ 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

آره بنظر منم بینیش خوبه نیاز ب عمل نداره ولی عمل بینی اصن سخت نیس ها اتفاقا خیلی آسونه ک مژه هم بکار ...

اره مژه خیلی مهمه

من مژه هام کوتاه و بی رنگه صورتم بی روح شده

مژه میزارم کلللی تغییر میکنم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

مژه منم دوست دارم ولی همینجوریشم چشمام کلی حساسیت میده میخاره به نظرت مژه باعث خارش میشه ؟

یه سوال میکرو با فیبروز فرقش چیه

میکرو با قلمه فیبروز دستگاه 

میکرو ماندگاری کمتری داره اما طبیعی تره فیبروز ماندگاری بیشتر و کمتر طبیعی میزنه 

میکرو روی ابروی نچرال بیشتر انجام میشه فیبروز تتو قدیمی بیشتر 

فک میکنم همین باشه فرقشون 

من خودم میکرو کردم راضی ام ولی دفعه اول اصن هیچی نموند برام سر ی هفته رفت دومین بار ک رفتم خوب مونده ولی ی جاهایی بازم رفته باید برا بار سوم هم برم ترمیم 

اره مژه خیلی مهمهمن مژه هام کوتاه و بی رنگه صورتم بی روح شدهمژه میزارم کلللی تغییر میکنم

اخه مشکل اینجاش مژه هام هم پره هم پر رنگ ریمل میزنم خیلی بی کلاس میشم 😭😭😭

عزیزم کسی که خشکی چشم داره میتونه مژه بکاره؟

بخدا نمیدونم ولی فک نکنم ربطی داشته باشه اگرم حساسیت داشته باشی میتونی از قطره استفاده کنی 

مژه خیلی خوشگلت می‌کنه ولی بنظرم کلافگی داره مگه ک عادت کنی من ی بار گذاشتم خیلی اذیت بودم نمیتونستم چشامو بخارونم و...

آره خدایی اصن چشا شهلا میشه 😂ولی من اذیت بودم ی بار گذاشتم دیگ نذاشتم

منم فقط مراسم ها میزارم

درحالت عادی بی رنگ و بی مژه م 😂

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
مژه منم دوست دارم ولی همینجوریشم چشمام کلی حساسیت میده میخاره به نظرت مژه باعث خارش میشه ؟

باید عادت کنی بهش منم چشام حساسه همین الان ک حتی حرفش شد چشام ب سوز اومد و اشکی شد 🤦🏻‍♀️😂😐

منکه هم فقط ی بار گذاشتم 

برو جای یکی ک کارش خوبه فک نکنم مشکلی پیش بیاد