2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم صورتمو📸📸

398 بازدید | 31 پست

بچه ها نیاز به تغییر دارم تا حوصلم واشه به نظرتون چیکار کنم؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بزار گلم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط ابروهاتو درست کن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

فقط ابروهاتو درست کن

ابروهام😂به هیچ صراطی مستقیم نیست فرههه

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ابرو های مرتب کن یه براشی چیزی بزن

خوابیدم اینطوری شدهههه دیگه درستم نمیشه😭😂

ابروهاتو میکرو کن و مدلش رو ملیح بزنمژه هاتو تقویت کن یا بکاراگه میتونی بینی ات رو عمل کنب پوستتم بر ...

یه سوال فرق فیبروز ابرو با میکرو چیه؟