2777
2789

ما کلا طلاق برامون حکم یک گناه رو داره 

مگر به دو دلیل 

یکی خارج شدن از دین یعنی تغییر دین ، یکی خیانت

اگر دومی رو انجام بده بی برو برگرد طلاق باید گزفت

اولی نه 

ولی دومی باید برای همه صدق کنه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حرف زدم فایدع ندارهمشاورع‌هم‌نمیاد

حرف زدن و غر زدن فرق داره ها 

خودت برو مشاوره شاید یه راهی جلوت گذاشت من به مشاوره اعتقاد نداشتم میگفتم همش حرف کتابارو میزنن دیگ رفتم دیدم نه واقعا حرف خوب زد بهم 

امضام

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
مثلا من چند روز پیش همسرم نرفته سر کار ولی به من گفت رفتم وسایل کار بگیرم.. ولی شب توی‌گوشیش دیدم به ...

چنتا از تاپیک هات دیدم عزیزم

به شخصیت و خواسته هات از زندگی بستگی داره ولی به نظر من که یه ادم برونگرا هستم زندگی همه چیز میخواد،عشق،عقل،پول،تفریح،تنهایی،خلوت،خانواده،رفت و امد،رابطه،بچه و.....

هر کدوم نباشه ادم احساس کمبود،ناکافی بودن و شاد نبودن میکنه

البته زندگی آسون نیس و برا همش باید تجربه کنی،یادبگیری،کتاب بخونی،مشاوره بری

اگر دو شخصیت متفاوت هستین و این باعث عدم رضایتت هست و زیاد به جدایی فکر میکنی حتما پیگیری کن تا بتونی به تصمیم و جواب قطعی برسی

منم کمبود محبت. کم توجهی احساس میکنم دوسم نداره اینقدر رفتاراش یه جوریه.. گاهی پنهانکاری در ارتباژ ...

توام دقیقا مثل خودش رفتار کن ی رفیق بزار زیاد باش حرف بزن بلند بلند بخند پشت گوشی توخونه سعی کن لباسای شیک جذب بپوشی موهات همیشه مرتب باشه طلاهاتو بنداز دستت فکر کنه ادم بیخیالی نسبت بهش سعی کن قبل اومدنش غذات اماده باشه ک بعدش فقط لم بدی کلیپ ببین بخند اینا زورش بگیره ببینه مثل خودش باشی چ حسی بهش دست میده کم کم میاد سمتت حتی سر کنجاوی سعی کن بزاری کنجکاو کارات بشه فک کنه خبراییه اینجور کلا سرش گرم کارای تو میشه تورو زیر نظر میگیره

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

بستگی به آستانه تحمل هر فرد داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بله من برونگرا پ‌اون درونگراس.. دنیاهامون‌خیلی متفاوته

من و همسرمم همینطور هستیم البته که خیلی‌ها دیدم درونگرا و برونگرا هستن و متفاوتن ولی چون به احتیاجات هم اهمیت میدن از هم راضی هستن

ولی من خودم...😔

برا تصمیم به جدایی زوده،حتما زوج درمانگر خوب و کتابای خوب و تمرین کردن بزار تو راه حل هات

بچه دار هم اصلا نشو

بعد از این راه ها اگر تغییری نکرد حال و زندگیت اونوقت به جدایی فکر کن