2777
2789

چرا خب باید بیای دروغ بگی مثلا برای زایمان طرف مجردها میاد میگه زایمان کردم خب چه دلیلی داره یا بچه یا پولداری و شوهرم😑و...

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله متاسفانه 

فیک های داستانی زیاد شدن

چند وقت قبل یه کاربر دروغ گفته بود سه قلو بارداره 

یعنی بارها عکس نتی و اطلاعات اشتباه داده بود

من یه خبطی کردم به روش اوردم

یه جمع کثیری بهم میگفتن از خدا بترس اگه دلش بشکنه چی 

اگه یه درصد راست گفته باشه چی

و حتی تا جایی پیش رفتن که به من گفتن شیطان صفت

خب هر بچه ای ببینه انقدر فیک بودن حامی داره کافیه کمی توی تربیتش کوتاهی شده باشه تا اونم وسوسه بشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بله متاسفانه فیک های داستانی زیاد شدنچند وقت قبل یه کاربر دروغ گفته بود سه قلو بارداره یعنی بارها عک ...

بله درسته

از لحاظ روانی کمبود دارن رویا هاشون رو اینجا میریزن کف سایت🙃با یه بنده خدایی سر اخلاقیات شوهرش دعوا ...

وای خدا دقیقا درسته رویاهاشو میان تاپیک میزنن

از لحاظ روانی کمبود دارن رویا هاشون رو اینجا میریزن کف سایت🙃با یه بنده خدایی سر اخلاقیات شوهرش دعوا ...

جدیداً فهمیدم فروغی فیکه؟

آخه همه کاربرها میگن فیکه

فزوعی 😂😂😂😂اره کاربر راز مامانی هم خودشه و البالو خانوم زرنگ

اره واقعا خوبه خجالت نمیکشه هر روزم تاپیک میزنن نوزادم رفلاکس داره و اینا

اره خیلی پر رو هست برو تاپیکای قدیمی شو بخون تا ببینی سم چیه😂😂😂😂

تایپک های کاربری فزوعی؟

یا اون دوتا کاربری دیگه