2777
2789
عنوان

سرطان دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرم زبونش زخم بود به مدت طولانی . شهرستان گفتن باید یه مقدار از زبونشو بردارن ولی دکتر تهران گفتن خود ایمنیه. دارودادن الان کنترله. بعدا فهمیدن لوپوسه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
فقط یک تاول بود؟یعنی هیچ علائمی نداشت؟

دقیقا بدون هیچ گونه  دردی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

فقط یک تاول بود؟یعنی هیچ علائمی نداشت؟

خیلی علائم داشتن ولی خب خاله من کلا ادم تو داری بودن از خود دار بودنش هرچی بگم کم گفتم چند ماه حرف نمیزد مثلا خب نرفته بود دکتر

چقدر بد و ترسناک.خب هرکی باشه شک نمی کنه که سرطانه

دقیقا .

بخاطر همینه خیلیا خیلی دیر میفهمن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

منم رو لپم یه ده روزی هست یه جوش زده خوب نمیشه.نگران شدم. اخه زیاد هم سابقه جوش ندارم.‌سنمم سن جوش زدن نیست

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
منم رو لپم یه ده روزی هست یه جوش زده خوب نمیشه.نگران شدم. اخه زیاد هم سابقه جوش ندارم.‌سنمم سن جوش ز ...

داخل یا خارج لپ

داخل یا خارج لپ

خارج. من مادربزرگمم سرطان پوست داشت

دقیقا بدون هیچ گونه دردی

اگه پیشرفته نیست سریع اقدام کنی درمان میشه عزیزم ...دکتر گفته بود اولا دکتر خیر اندیش هم یه مراجعه داشته باشین دوم هم ایمونو تراپی تحقیق کنید راجع بهش ببین بهش مغز هسته زرد الو ک شیرینه بده جوانه گندم بعد یه دارو دیگه لود یادم رفته برای تنظیم سیستم دفاعی بدن هست

اسی شما مگه همسرت درمان نشده. چرا انقد استرس داری پس

چجوری فهمیدین؟

رفته بودیم دندونپزشکی برا پر کردن دندون اون تشخیص داد