2777
2789
عنوان

چرا مدرسمون اینجور میکنه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 23 پست
دوره ما هم میگفتن ولی در نهایت کاری نمیکردناگه آ. پ. شهرتون گفته مدارس باید باز بشه برای مدیر غیبت ا ...

خب پس برم خر آموزش پرورشو بگیرم💔😂

فاز اونا چیههههههه

دختر منم هفتمه یه روزی اینجوری باهاشون کردن . واقعا یه سری رفتارا بی شخصیتی کادر رو نشون میده . مثلا ...

وا چه حرفا ماهم بچه بودیم همیشه روز ۱ دی امتحان ترم داشتیم

شب یلداهم تا حداقل ساعت ۴ بیدار بودیم صبحم امتحان میدادیم درسته سخت بود ولی ربطی به مدرسه نداره واقعا😐

میتونه قبلش درس شو بخونه شب هم نهایت تا ساعت ۱ مهمونی رو تموم کنید بچه ها که مسئولیتی ندارن تا غروب میتونه درس بخونه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چه حرفا ماهم بچه بودیم همیشه روز ۱ دی امتحان ترم داشتیمشب یلداهم تا حداقل ساعت ۴ بیدار بودیم صبحم ...

خوب خیلی راحت تره اگر این امتحانو بذارن دو دی ایه قرآن که غلط نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب چرا وقتی حاضر شدن تو کلاس به نفعشون نیس فقط وقت تلف کردنه این قانون مسخرشون نمیتونه یه تغیری کن د ...

والا دو تا دوستای دختر من پارسال اصلا مدرسه ترفتن فقط امتحان ترم رفتن 

معلم ها نمره ندادن بهشون مثلا میان ترم ده دادند 

رتبه ۸۷ اورد طرف نهایی و کنکور عالی داد اون یکی هم پونصد و خرده ای شد 

همش بستگی ب خودتون داره بخونید یا نه

فعلا امضا ندارم

عزیزدلم احتمالا برای خود کادر هم مسئولیت داره

وگرنه همه راضی هستن که تعطیل بشه و بشینن خونه تو این هوای سرد

خودمم بچه مدرسه ای دارم و میفهمم چی میگی 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
الان معلمای سایت میریزن 🚶🏻‍♀️‍➡️🥸

والا منم معلم  ادبیات  فارسی....فارسی و امتحان  گرفتم  کنارش  نگارش  و املا(برای متوسطه اول) به همه ۲۰ دادم جز ۳ نفر  ک زبون درازو گستاخن ۱۰  دادم بهشون