2777
2789
خداییش سه تا بخاری واقعا دارین اسراف میکنید

اسراف؟من چند شبه تو اتاقم نمیخوابم که بخاریو شبا روشن نکنم همگی تو یه اتاق میخوابیم

فقط روزا روشنش میکنم چون واقعا سردهههههه

ما ۲روز برق نداشتیم تازه از دیشب برقامون وصل شده آب هم زیاد نداریم اما گاز داریم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما الان برق نداریم پکیج خاموش خونه سرد زیر پتو

واقعا اگه با تعطیلی اداره جاتو مدارس مشکل برق و گاز قطع میشه تعطیل کنن خیلی سخته حتی برای یک ساعت اینا قطع بشن

واقعااا؟کجایین مگه

آمل 

آب فشارش کمه چون با پمپ ب خونمون آب میاد برق ک نبود پمپ هم خاموش بود ولی از دیشب برق اومد خداروشکر

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
برای ما که پکیج داریم فرقی نداره، وقتی برق قطع میشه عملا سیستم گرمایشی هم نداریماکثر آپارتمانهایی که ...

یه سوال شما که آپارتمانی هستین  یکی از نزدیکان ماهم تو آپارتمان هستن  پمپ آب قطع میشه   تو این مدت قطعی برق این طبقه های پایین همه ی آب داخل مخزن رو مصرف میکنن ودیگه کلا آب قطع میشه برای همه ی طبیقات  بعد ینفر باید بره هواگیری کنه  آیا برای شما اینجوری میشه 

یه سوال شما که آپارتمانی هستین یکی از نزدیکان ماهم تو آپارتمان هستن پمپ آب قطع میشه تو این مدت ق ...

ما یه تانکر پشت بوم داریم وقتی نخزن خالی میشه تانکر وصل میشه و خداروشکر تا چند ساعت قطعی آب نداریم

نه هواگیری نمیکنیم، آپارتمانهای قبلی هم هواگیری نمی‌کردیم ولی وقتی آب میومد چند دقیقه هوا داشت و طول می‌کشید خودبه خود درست بشه 

گروه قرمز❤️ وزن 
ما یه تانکر پشت بوم داریم وقتی نخزن خالی میشه تانکر وصل میشه و خداروشکر تا چند ساعت قطعی آب نداریمنه ...

فک کنم چون  مال شما طبقه ی بالا هست اینجوریه نمی‌دونم مال اینا تو پارکینگه یعنی بدبختی دارن هیچکدومشون هم عین خیالشون نیست هر دفعه این فامیلمون از طبقه ی چهارم می‌ره پایین یکی دو ساعت وایمیسه درستش می‌کنه دیروز دیگه از لجش  نرفت ۱۶ ساعت آب قطع بود تا یکی از همسایه ها بالاخره  رفت 

فک کنم چون مال شما طبقه ی بالا هست اینجوریه نمی‌دونم مال اینا تو پارکینگه یعنی بدبختی دارن هیچکدومش ...

نه تانکر اصلی که به پمپ‌وصله تو پارکینگه 

هواگیری نمیکنیم،  خونه قبلی و خونه مامانم اینام تو پارکینگه و هواگیری نمیشه

گروه قرمز❤️ وزن