2777
2789

اقاهه متولد ۶۸ استاد دانشگاهه 

همه چیز داره آدم خوبی به نظر میرسه  

خانومه متولد ۷۹ شاگرداشه  

دختره دیگه قبول کرده که قسمتش همینه 

چون خواستگارای دیگش سنشون بالاتر بود 

آخریش ۶۲ بود که خانوادش نزاشتن 

از سمتی سن دختره هم داره می‌ره بالا نمیدونه چه کنه 💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ازدواج نمیتونی یه آدم همه چیز تموم پیدا کنی! یا سن یا قیافه یا پول یا خانواده یا اخلاق یا.... هیچکس همه چیز تموم نیست

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

۲۴سالشه سنش کجا رفته بالا؟

زود اعتماد نکنه استاد دانشگاه ما از دوستم خاستگاری کرد بعد چندماه خانواده هم میدونستن فهمیدیم به یکی دیگه از دکترایه کلاس همین درخواستو داشته خانواده ی دخترم میدونستن😐

💍♥️

عزیزم سنش خوبه

صرفا اینکه داره میره بالا و ممکنه مورد نیاد چشاتونو روی بدی های پسره نبندین

با دقت خیلی خیلی بالا انتحاب کنین

مجرد موندن تو سن ۲۴ سالگی بهتر از طلاق گرفتن تو سن ۳۵ سالگیه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

متولد ۶۸ نمی‌تونه استاد دانشگاه باشه فقط مگه ساعتی درس بده که اصلاً به درد نمی‌خوره

میتونه 

تو اون سن چند ساله ک دکترا داره طرف

خیلیا با ارشد میرن استاد میشن تازه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️