fakeloser مدیر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 عنوان سپاهان پرسپولیس | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 61 پست بنظرم تا اینجای فصل این مهمترین بازی میتونه باشه و هم جالبیش اینه فقط تماشاگرا خانم هستنبعد از ماجرای فوت هوادار نساجی تو نقش جهان ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗 دیروز | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 ملوان یکی از قدیمی ترین تیمهای ایرانه تازه سقوط کرده بود اکثراً تو لیگ حضور داشته گل محمدی بنظر من ... بله ملوان قدیمیه ،ولی ی مدت نبوده اما من ارزوی موفقیت برای تراکتور نکردممنطورم این بود ملوان گل بزنه به تراکتور😂🙌 ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
1993abi عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 489 گاریدو بدتر از گل محمدی ترسوعهسپاهانم نسبت به اول فصل قویتر شده،ولی ملوان با اینکه 2ساله اومده لیگ ... ولی مطمئنم ته دلت دوست داری تراکتور ببازه 😂😂عیبی یوخ 😂
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 ولی مطمئنم ته دلت دوست داری تراکتور ببازه 😂😂عیبی یوخ 😂 خب اره،شما اشتباه متوجه شدین،منظورم این بود ملوان تراکتورو بزنه ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
1993abi عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 489 بله ملوان قدیمیه ،ولی ی مدت نبوده اما من ارزوی موفقیت برای تراکتور نکردممنطورم این بود ملوان گل بزنه ... آها 😂فکر کردم میگی ایشالا تراکتور بزنه پس اینجوری شد ایشالا که میزنه 😂بابا شما الان چند ساله قهرمان میشین دیگه بعضی سالها واقعا لایق بودید حالا بعضی وقتا هم با کمک داور 😂چی میشه یبارم تراکتور قهرمان بشه آخه 😂 بابا خودتونم از خوشحالی ما خوشحال میشین
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 3189 سپاهان ک صدر نی،1امتیاز کمتر داره از تراکتورو دقیقا برعکس صحبت شما،الان پرسپولیس برای صدر داره تلاش ... بالاخره از پرسپولیس بالا تره شاید تلاش کنه ولی خودشونم می دونن سپاهان تیم کمی نیست که بخوان رو برد صد درصدیش حساب کننمحتاطانه عمل می کنن لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 آها 😂فکر کردم میگی ایشالا تراکتور بزنه پس اینجوری شد ایشالا که میزنه 😂بابا شما الان چند ساله قهرما ... مث لورکوزن میشه😂خو بالاخره هر هواداری دوست داره تیمش قهرمان بشه ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 3189 آها 😂فکر کردم میگی ایشالا تراکتور بزنه پس اینجوری شد ایشالا که میزنه 😂بابا شما الان چند ساله قهرما ... نمیزارن تراکتور هر چقدرم خرج کنه و تلاش کنه یه سریا نمی زارن قهرمان بشه لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀
1993abi عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 489 مث لورکوزن میشه😂خو بالاخره هر هواداری دوست داره تیمش قهرمان بشه شما فکر نکنم سنت برسه ولی الحق و النصاف حداقل دو قهرمانی از تراکتور گرفته فدراسیون
1993abi عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 489 نمیزارن تراکتور هر چقدرم خرج کنه و تلاش کنه یه سریا نمی زارن قهرمان بشه میدونم هم وطن من حتی از آخر فصل امسالم میترسم میترسم باز یه داستانی درست کنن تیمو ببرن حاشیه
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 بالاخره از پرسپولیس بالا تره شاید تلاش کنه ولی خودشونم می دونن سپاهان تیم کمی نیست که بخوان رو برد ص ... ربطی به قوی و کم بودن ندارهرئال 24ام شد تو یوسی العربستان بازیای گروهی از ارژانتین برد ولی ارژانتین قهرمان شداسپورتینگ از سیتی برداصلا ربطی ندارخ ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 نمیزارن تراکتور هر چقدرم خرج کنه و تلاش کنه یه سریا نمی زارن قهرمان بشه واایانقد بدم میاد ،شما دیگ مث استقلال نکنینکی نمیذارع ؟رئیس جمهور فقط بازیای ترکتورو میبینهلطفا اطلاعاتتون کمه الکی نگین دیگ ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 شما فکر نکنم سنت برسه ولی الحق و النصاف حداقل دو قهرمانی از تراکتور گرفته فدراسیون حداقل اون سالا باید نایب میشد دیگ؟نشدامسالم ک رئیس جمهور فقط بازیای تراکتورو میبینه ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 شما فکر نکنم سنت برسه ولی الحق و النصاف حداقل دو قهرمانی از تراکتور گرفته فدراسیون از لحاظ سنی شاید اون قدیما نبودم ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
1993abi عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 489 حداقل اون سالا باید نایب میشد دیگ؟نشدامسالم ک رئیس جمهور فقط بازیای تراکتورو میبینه سه تا نایب قهرمانی داره تراکتور سال ۹۴ که نمیدونم چند سالتون بود علنآ سره تراکتور رو بریدن بعد اون سالها هم دو فصل آخرای لیگ که تراکتور مثل امسال خوب پیش میرفت برای تیم یجوری حاشیه ساختن که کلاً داغون شد تیم
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6809 سه تا نایب قهرمانی داره تراکتور سال ۹۴ که نمیدونم چند سالتون بود علنآ سره تراکتور رو بریدن بعد اون س ... اها من 9سالم بودهگفتم از لحاظ سنی شاید نبودم و چیزی حالیم نبودهواقعا اون مواقع نگا نمیکردم،و شاید حق با شما باشه ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗