2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 121 پست
عزیز الان شما از حقوق کم معلما اطلاع داری درسته؟خب تلاشت برای معلم شدن باید علتی بجز حقوق هم داشته ب ...

درسته ولی الان کدوممون با عشق و علاقه کارمونو لنتخاب میکنیم همش از روی اجبار و ....

چرا مهمه کسی که از شرایط شغلش راضی نباشه کم کاری می‌کنه

شرایط شغلی کاملا مشخصه

معلما میدونن و میدونستن حقوق معلمی کمه بازم معلم شدن

پرستارا میدونستن پرستاری چقد سخت و پر چالشه و پرستار شدن

اینکه باید از طرف مسئولین به مشکلاتشون رسیدگی بشه حقشونه و درخواست غلطی نیست

اما با اطلاع از این موارد وارد این شغل شدن بعد کم کاری میکنن میندازن گردن مشکلاتشون این از نظر من منطقی نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاری منم نروژ زندگی میکنن می‌گفت رفتم درس پسرمو بپرسم معلم گفته عزیزم شما مادر هستی لطفاً فقط وظیفه ...

عزمزمه میدونی حقوق و مزایای معلما تو نروژ چقدر هست ؟ خب معلومه که باید وظیفشو به بهترین شکل انجام بده .

نه مثل ایران به خاطر حقوق کم همه ماستمالی میکنن

شرایط شغلی کاملا مشخصهمعلما میدونن و میدونستن حقوق معلمی کمه بازم معلم شدنپرستارا میدونستن پرستاری چ ...

بنده خدا ها چیکار کنن وقتی شغل تو مملکت نیست چیکار کنن یا باید برن همین شغل ها یا باید بیکار بمونن

عزمزمه میدونی حقوق و مزایای معلما تو نروژ چقدر هست ؟ خب معلومه که باید وظیفشو به بهترین شکل انجام بد ...

نه نمی‌دونم حقوق و مزایاشون چقده راستش 

شما میدونین ؟ولی می‌دونم اگر احترام و مزایا دارن بخاطر وجدان خودشونم هست 

بیچاره مردایی که معلم ان مجبورن بعد سر کار برن مسافر کشی اینقدر که حقوقشون کمه به نظرتون در شان معلم ...

منم مربی پیش دبستان هستم با مدرک لیسانس حقوق ناچیز بیمه ی به درد نخور وافعااا کی میخاد شرایط اداره کار درست بشه هبچ نظارتی نیست حقوقامونو نصف میکنن

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزمزمه میدونی حقوق و مزایای معلما تو نروژ چقدر هست ؟ خب معلومه که باید وظیفشو به بهترین شکل انجام بد ...

نمیگم معلمها بد هستن دستشونم درد نکنه الهی که همیشه سلامت باشن 

ولی منی که بچه ی کلاس دهمی دارم می‌دونم اکثرا کمکاری شدید میکنن

شرایط شغلی کاملا مشخصهمعلما میدونن و میدونستن حقوق معلمی کمه بازم معلم شدنپرستارا میدونستن پرستاری چ ...

روال این دنیا اینطوری نیست 

همون‌طور که فقر علت دزدیه نامساعد بودن شرایط کار هم باعث میشه کم کاری کنن 

نه نمی‌دونم حقوق و مزایاشون چقده راستش شما میدونین ؟ولی می‌دونم اگر احترام و مزایا دارن بخاطر وجدان ...

من درمورد نروژ تحقیق کردم بیشترین حقوق و مزایا برای معلم ها تو همین کشورای اروپایی و کانادا و ژاپن و آمریکاست. 

سیستم آموزشی درستی هم دارن .

اونجا همه چیز جای خودشه .معلما هم اونوقت انگیزه برای کار دارن

من درمورد نروژ تحقیق کردم بیشترین حقوق و مزایا برای معلم ها تو همین کشورای اروپایی و کانادا و ژاپن و ...

آره سطح زندگی خیلی بالایی داره نروژ 

خوشبحالشون واقعا😣😣😣چی بگم والا فقط میتونم بگم خانه از پای بست ویران است 😢😢😢

هر چی که هست آموزش پرورش ایران داغونه نابوده 

نمیگم معلمها بد هستن دستشونم درد نکنه الهی که همیشه سلامت باشن ولی منی که بچه ی کلاس دهمی دارم می‌دو ...

من خودم دورو ورم میبینم معلم ۱۰ میلیون میگیره میگه اندازه همون ۱۰ میلیون کار میکنم به خاطر همین کم کاری پیش میاد.

میدونم که این تقصیر والدین نیست و تقصیر مسئولینه .

ولی مردمم احترامی به معلم ها نمیزارن همش میگن مفت خورن و فلانن

من خودم دورو ورم میبینم معلم ۱۰ میلیون میگیره میگه اندازه همون ۱۰ میلیون کار میکنم به خاطر همین کم ک ...

آخه والدین هم تقصیری ندارن 

پسر من الان دهم تیزهوشانه خب ؟ ۸/۵ براش دادم کلاس ریاضی 

۲ میلیون هندسه 

۶/۵ فیزیک 

۷ شیمی 

کلیییی جزوه و کتاب کمک آموزشی که دیگه خودتون میدونید چقدر قیمتشون بالاست 

الان من مادر میگم خب پس معلم سرکلاس چیکار می‌کنه که همه مجبوریم کلاس خصوصی بگیریم ؟قبلا یادتونه فقط بچه های ضعیف میرفتن کلاس خصوصی الان دیگه ضعیف و قوی و باهوش و کم هوش و ....

همینجاست که به والدین هم فشار میاد و میگن معلما دارن مفت میخورن 😣😣😣