2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 125 پست
تو روخدا هز کس از شغل معلمی ناراضیه فک میکنه بش ظلم شده حقوق کمه استعفا بدید برین سراغ کار بهتر.کسای ...

همه همین فکرو میکنن عزیزم. اما همین که وارد کار شدن میبینن نه خبری هم نبوده. مخصوصا تو شهرای بزرگ معلمی اصلا نمیصرفه. پول کرایشون به زور درمیاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مگه مجبورشون کردن که معلم بشن

اونایی هم که ناراضین میتونن انصراف بدن 

الان دولت هر کی از راه برسه میگیره واسه معلمی 

خودم پارسال استعفا دادم معلم بودم 

یکی از همسایه هامون هنوز مدرک کارشناسی رو نگرفته بود پدرش با پارتی معلمش کرد ، درحالیکه نه آزمون داد نه مصاحبه ای چیزی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاری منم نروژ زندگی میکنن می‌گفت رفتم درس پسرمو بپرسم معلم گفته عزیزم شما مادر هستی لطفاً فقط وظیفه ...

من ب دخترم ۶ سالگی کامل همه کتابای کلاس اول رو یاد دادم. بهترین کارو کردم . الان معلم ۴ تا کلیپ میزاره تو کانال و تمام. حتی گروه نداریم ک بچه مشکلش رو بپرسه. همه ی مامانا شاکی هستن ک بچه هاشون چیزی یاد نگرفتن . اصلا یه وضی.  

والا چه علمی؟همش خرافات و موهومات رو یاد بچه ها میدید؟یا کلی زحمت رو دوش خانواده ها میندازید.فلان چی ...

کاش این معترضا استعفا میدادن. کسایی ک عاشق این حرفه هستن و از جون مایه میزارن. و ناله-سر پول نمیکنن وارد میشدن.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

حتما شما معلمید بهتون برمیخوره مگه من گفتم تقصیر و مقصر کیه کی نیست کلا در هفته بچه ها ۱۵ ساعت آموزش ...

والا چه علمی؟

همش خرافات و موهومات رو یاد بچه ها میدن.

یا کلی زحمت رو دوش خانواده ها میندازن.

فلان چیز و درست کنید ،فلان چیزو بیازید،

بچه درس نمیخونه یقه خانواده رو میگیرن، مادرا همه مشق مینویسن. باید خود بچه مسئول کارش باشه چه خوب چه بد.

ولی حقوق یه انگیزه برای کار بهتر هست. مردای معلم مخصوصا هیچ انگیزه ای ندارن چون با این پول نمیشه خان ...

شما قبل از رفتن سمت این شغل از حقوقش اطلاع داشتی

کسی مجبورتون نکرده بود معلم بشید

هر شغلی باید عشق و علاقه بهش باشه که اون شخص وظیفه شو بدرستی انجام بده

حقوق کم یا زیاد دلیل بر کم کاری نیست. همه دارن تو شغل شون زحمت میکشن

مگه کارگری که میره خونه مردم کار میکنه چون حقوقش میلیونی نیست باید بگه پس خوب تمیز نمیکنم؟ مگه چقدر پول میدن!

یا میوه فروشی که میوه میفروشه، چیزای پلاسیده بده به مردم یا کم فروشی کنه چون بگه مگه چقدر بهم پول میدن!!! این چه استدلالیه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

حقوق فرهنگیان با کارمند و بانک و داگستری و .. یکیه؟ اطلاعاتتون رو باید اپدیت کنین پس

بله اتفاقا در یک رنجه هم کارمند بانک داریم هم دادگستری 

کارمند دادگستری با 15 سال سابقه کار و استخدامی ۱۵ تومن (که میخوان استعفا بدن) بانک هم با ۱۶ سال سابقه با اضافه کاری دیافتی۱۵ 

بیانیه راضی تره چون وام بهشون میدن ولی حقوقا یکیه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
مگه مجبورشون کردن که معلم بشناونایی هم که ناراضین میتونن انصراف بدن الان دولت هر کی از راه برسه میگی ...

به این راحتیا هم نیست. شاید شهر شما بزرگه اینجوریه. شهر ما که سرو کله میشکنه برای معلمی از بس سخته و کم برمیدارن. بعضیا هم که مثل همیشه تو اولویت هستن جا برای بقیه خیلی کمه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مگه مجبورشون کردن که معلم بشناونایی هم که ناراضین میتونن انصراف بدن الان دولت هر کی از راه برسه میگی ...

تو فامیل ما هم معلم زیاده. دوستم با مدرک پیام نور چن سال پیش الان معلم کلاس اوله. اصلا رفتار با بچه رو بلد نیس اصلا سواد کافی نداره فقط کلیپ میبینه میره از رو همون درس میده. 

پس چرا معلم شدن.. نمیدونستن باید با چهل تا دانش اموز سروکله بزنن.. این کار فقط ادم علاقمند به معلمی میخاد ولی تو مملکت ما همه میخان معلم بشن که فقط حقوق بگیرن البته بلانسبت بعضی از معلما

به این راحتیا هم نیست. شاید شهر شما بزرگه اینجوریه. شهر ما که سرو کله میشکنه برای معلمی از بس سخته و ...

نه اتفاقا شهر بزرگی نیستم 

هدفم بیشتر از معلمی و سرکله زدن با بچه هست 

والا چه علمی؟همش خرافات و موهومات رو یاد بچه ها میدن.یا کلی زحمت رو دوش خانواده ها میندازن.فلان چیز ...

منم همینو میگم اون خانم قبول نمیکنه 

درروز سه ساعت سرکلاسه 

اونم ریاضی و فارسی بچه هاافتضاحه بعدش اندازه یه دفتر مشق تکلیف میگه ک توخونه مادرا کار کنن 

در هفته ۱۵ ساعتم نمیشه که سرکلاسن ناراضی هم هستن 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

حتما شما معلمید بهتون برمیخوره مگه من گفتم تقصیر و مقصر کیه کی نیست کلا در هفته بچه ها ۱۵ ساعت آموزش ...

هر روز از 8 تا 12.5 با سی تا بچهکه پدرمادراشون تحملشون نمیکنن سرو کله میزنن با حقوق ماهی ده تومن! تازه دوستی اینجا گفته حقوقش 7 تومنه!!!!!

اگه قرار باشه مثل کشورای دیگه کارکنن حقوقشون باید پنج برابر این مبلغ باشه😊

در ضمن من معلم نیستم از حرف ناحق خوشم نمیاد!

چه حرفه ای یاد میدن؟!  چه حرفه ای یاد بدن؟؟؟؟؟🙄🙄🙄

چه توقعی داری؟ کتاب هاییکه تعیین شده رو درس میدن😐😐😐😐

شما فکرکنم با وزارت آموزش پرورش مشکل داری!

بعضیا توقع دارن معلم که ماهی 7 تومن میگیره خودشو برا بچه اینا بکشه😂😂

تو فامیل ما هم معلم زیاده. دوستم با مدرک پیام نور چن سال پیش الان معلم کلاس اوله. اصلا رفتار با بچه ...

دقیقا 

همینا باعث شدن خیلی از بچه ها بی سواد بار بیان ، بعد میگن حقوقش کمه و فلان 

خب تو خودت بلد نیستی چرا ۳۰ بچه تحویل میگیری فقط واسه حقوق 

اخه اون حقوق حلاله اینجوری ؟