2777
2789
عنوان

کمک کردن دختر ده ساله به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 65 پست
خانما از دختر ۷ ساله هم انتظار کمک داشته باشم؟؟؟

بچه اوردید برا کارکردن مگه کارگرتن؟!!!! نمیاوردی بچه خب نمیتونستی....

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما از دختر ۷ ساله هم انتظار کمک داشته باشم؟؟؟

آره جمع و پهن کردن سفره و مرتب کردن وسایل خودش، انداختن لباسای کثیفش تو ماشین و کمک کردن به خواهرش رو یادش بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره کوچیکه

چند سالشه؟

اونم بزرگ تر شد بهش کار بگیا

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

اولا اسم کمک رو نیار هر کسی توی خونه باید همکاری کنه و مسیولیت داشته باشه ولی این مسیولیت رو باید کم کم بهشون بدی و مهارت هر کاری رو اول بهشون یاد بدی 

همه کار هم میتونی توقع داشته باشی انجام بدن 

الان پسر من چهار سال و نیمه ست دارم بهش یاد میدم  سرویس بهداشتی رو بشوره داخل توالت رو فرچه می‌کشه میشوره قشنگ وقتی مهارتش رو کافی به دست آورد دیگه کف سرویس بهداشتی رو هم میگم فرچه بکشه تا قبل اینکه بتونه این مهارت رو به صورت کافی به دست بیاره که بتونه مستقل انجامش بده کمکش میکنم ، تا کردن لباس ها رو هم دیگه می‌تونه انجام بده نظم اسباب بازی ها هم همینطور 

همه کار ها رو وقتی تونست هشتاد درصد کار رو تنهایی انجام بده دیگه با خودشه 

بقیه موارد هم همینه بچه نه سالشه آشپزی هم می‌تونه بکنه همه چیز به مهارت ربط داره باید بتونی مهارت ها رو بهش کم کم یاد بدی و به مرور تبدیل به مسیولیت کنی

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

ولی تا ۱۳ سالگی نزار هیچکدوم سمت آشپزی برن اول هم با یاد دادن غذاهای سبک بهشون شروع کن

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

من ده سالگی غذا هم درست میکردم.ولی بچه های الان فرق دارن به نظرم جمع کردن و انداختن سفره گردگیری .پهن کردن لباس ها و جمع آوریشون و جمع کردن ریخت و داشت خونه بتونه کمک کنه.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
آشپزی خیلی ریسک داره ده سال هنوز خیلی بچه هست و خطرناکه

اونجوریم نیست همه اطرافیان من حتی به پسراشونم از پنج شیش سالگی یاد میدن. حالا قرار نیست اول کار برنج آب بکشه. در حد نیمرو و املت و آماده کردن مواد کتلت و سالاد و... نمیشه که یهو تو هیجده سالگی دوره آشپزی برگزار کنی باید یواش یواش یاد بگیره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه اوردید برا کارکردن مگه کارگرتن؟!!!! نمیاوردی بچه خب نمیتونستی....

مگه من گفتم نوکرن؟چه اشکالی داره بخان کمک کنن،گفتم که مشکل جسمی پیدا کردم ،من اومدم بپرسم که بچه چه کمکی درتوانشه ،

من ۱۷ سالمه هیچ کاری نمیکنم

اونوقت بچه ۱۰ ساله..

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

مادر من فقط توقع جمع کردن اتاق خودمون رو داشت ولی خواهرم از 8_9 سالگی کل خونه رو جمع میکرد وقتی مادرم نبود

همیشه خونه رو دسته گل میکرد

ولی من تا 16 سالگی کاری نمیکردم بعضی از بچه ها خیلی مسئولیت پذیرن

ولی تا ۱۳ سالگی نزار هیچکدوم سمت آشپزی برن اول هم با یاد دادن غذاهای سبک بهشون شروع کن

نه آشپزی کلا خودم میتونم مشکلی ندارم ،اصلا هم نمیزارم دست بزنن منظورم کمک های سبک بود