2777
2789
عنوان

بشقاب همسایه شکست 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 104 پست

یاد اون فیلمه افتادم

تو اون فیلمه هم یکی بهش گفت بری بازار میتونی یه دونه بشقاب بخری. حالا نمیدونم واقعا یه دونه میدن یا نه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد خودم افتادم اوایل عروسیم همسایه برام آش اورد تو ظرف ملامین

هول کردم نبات بذارم تو ظرفش افتاد شکست

کاسه چینی مال جهازمو بردم در بهش گفتم شرمنده از خودتون شکست

گفت اشکالی نداره پیش میاد

هرچی ام اصرار کردم ببر نبردش

ظرفمم پس داد گو نه این حرفا چی ان.

ولی دیگه هیچ وقت هم برام آش نیورد  

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

بیا توی ترب

😍آره همینه

فقط این عکسه میوه خوری هست

این که شکسته خورش خوری هست

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

یاد خودم افتادم اوایل عروسیم همسایه برام آش اورد تو ظرف ملامینهول کردم نبات بذارم تو ظرفش افتاد شکست ...

آخی 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

اگه تهرانی برو بازار شوش اونجا یه قسمت هست آرکوپال تکی میدن

نه نیستم

یاد اون فیلمه افتادم

اره

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

عزیز این ایرانیه همه جا هست

عکس پشتشو هم گذاشتم ایرانی نیس

چند روز پیش دوتا شکلات خوری گرفتم یکیشو بدم خوبه؟هنوز استفاده اش نکردم

اول بگرد ببین پیدا نمکنژ آخه سرویس اش خراب میشه بعد اگ پیدا نکردی برو بگ گشتی پیدا نشده 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی