چشمگریانم مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 عنوان آزمایش شوهرم تورا خدا بیاید اگه وارد هستید | مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 54 پست لطفاً برام بخونید به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 1403/09/26 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 خب فک کنم بخاطر همینه که غیر طبیعی زده آها ممنون به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 خودت مشکلی نداری؟ خودم آمنو اولیه هستم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 خودت مشکلی نداری؟ خودم آمنو اولیه هستم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 نشنیدم تا حالا چیه فقط با قرص استروژن و پروژسترون پریود میشم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
1207da عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 799 فقط با قرص استروژن و پروژسترون پریود میشم اهان ایشلاه دامنت سبز میشه نگران هم نباش اگه خدا بخواد میده هستن کسایی که هزار جور مشکل دارن و خدا بهشون میده و همینطور بعضیا سالم سالمن اما هیچی
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 اهان ایشلاه دامنت سبز میشه نگران هم نباش اگه خدا بخواد میده هستن کسایی که هزار جور مشکل دارن و خدا ... مرسی عزیزم ❣️ 😍 من زندگیم داره خراب میشه به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
1207da عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 799 مرسی عزیزم ❣️ 😍 من زندگیم داره خراب میشه ایشلاه هرچی خیره برات پیش میاد🙏🏻🙏🏻
0mimhe0 عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 15028 حرکت پیش رونده سریعش چقدر زیاده ۸۰ درصددد ولی چسبندگی داره مایعش و عفونت فکر کنم .. زمان مایع شدن مایع منیش هم خوب نبوده تعدادشم ۲۴ میلیون Ph هم بالاتر حد نرماله دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻 دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !
0mimhe0 عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 15028 حرکت پیش رونده سریعش چقدر زیاده ۸۰ درصددد ولی چسبندگی داره مایعش و عفونت فکر کنم .. زمان مایع شدن ما ... 70 درصد شکل اسپرم ها هم نرمالن بقیه مواردی ک گفتم حل میشن مهم اینه حرکتشون خوبه دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻 دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !
0mimhe0 عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 15028 اسی چون گفتید موقع رابطه ازش نمونه گرفتید تو جواب ازمایش تاثیر میذاره اخه .. چجوری تونستید نمونه بگیرید بدون اینکه بفهمه دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻 دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 حرکت پیش رونده سریعش چقدر زیاده ۸۰ درصددد ولی چسبندگی داره مایعش و عفونت فکر کنم .. زمان مایع شدن ما ... خوب با این تفاسیر امکان داره بچه دار بشه به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 اسی چون گفتید موقع رابطه ازش نمونه گرفتید تو جواب ازمایش تاثیر میذاره اخه .. چجوری تونستید نمونه بگی ... عزیزم خودش میدونست برای آزمایش میخام به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1609 اسی چون گفتید موقع رابطه ازش نمونه گرفتید تو جواب ازمایش تاثیر میذاره اخه .. چجوری تونستید نمونه بگی ... عزیزم لطفاً میشه عکس آزمایش گزارش بزنید پاک بشه خواهش میکنم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات