2777
2789
عنوان

چرا میگین معلما مفت خورن ها

84 بازدید | 12 پست

مگ شخص معلم تنهااااا تعطیل میشه برا معلم جماعت هیییچ فرقی نمیکنه ولی لااقل فکر اون بچهای کلاس باشید فکر بچهای ابتدایی باشید فکر اون کس که امتحان نهایی یا امسال کنکور داره باشید بیان سرما بخون ۲هفتم اسیر سرما خوردگی بشن بهتره؟؟

شماها خبر دارین کلاس آنلاین تو شاد دارن

از حقوقاشون خبر دارین که دیگه

یا میزان عیدیشون

بنطرتون بن کالا دارن؟ خیر

عیدی انچنانی دارن؟ خیر

کمک و عیدی های مناسبتی دارند؟ خیر

عیدا  چیزی از قبیل گوشت و اجیل و ... دریافت میکنن؟خیر

میدونم تو اینجور مواقع به شما هیچ ربطی نداره ها

ولی اگر کارمون راحته اگر تعطیل میشم زرت و زرت کلی مزایاهم ک همه دارن ماها نداریم

حتی یک بیمه درست حسابی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به معلم ها خیلی باید بها داده می‌شد حقوق های عالی که بهتر برای بچه ها وقت میزاشتن 

هرچقدر رسیدگی میکردن نتیجه اش می‌شد تلاش ذوق اشتیاق اون معلم 

معلمی شغل مقدسیه عزیزم 

به این حرف‌ها توجه نکن

بخدا من دیروز  از ۱۲:۴۵  تا خوووود ۱۷:۱۵  انلاین بودم تاااازه ویس و کلیپام توی شاد ارسال نمیشد  توی این هوا مجبور شدم برم توی  حیاط  ک نت یکم  بهتر بشه...اینجا بخاطر الودگی شدید غیر حضوریه  ....اخرشم  قدر نمیدوننن جز چند نفر باقی حضوری میزنن میگیرن میخوابن    ولی خب من بخاطر اون چندنفر ک اهمیت میدن  کارمو انجام میدم 

خوبه فقط از معلمی مفت خور بودنشو فهمیدین

ماها روزانه بیشتر از دانش اموزا با اولیای این چنینی ک میگن معلم جماعت مفت خوره سر و کله میزنیم تا تهش خودتون برین

کم درس بدیم چرا بچه تو خونه شلوغه درس بدید

زیاد بگیم

چرا زیاده دست بچه شکست

و ......

به معلم ها خیلی باید بها داده می‌شد حقوق های عالی که بهتر برای بچه ها وقت میزاشتن هرچقدر رسیدگی میکر ...

باور کن اکثر معلما با این حقوقم  صد خودشونو میذارن  ولی دانش اموزم  بلید طالب  باشه  بزور که نمیشه  هی بگی بخون  بنویس  گوش  بده 

معلم ابتدایی واقعا حقوق باید زیاد بدن بچها سرو صداشون به تنهایی کله رو خراب میکنه

هیچکس اینارو نمیبینه کاش دوران کرونا و اوج  اختلاف والدین و با بچه ها یادشون میمومد فشار هایی که خوده بچه ها و والدین میکشیدن

بعد میگفتن مفت خور

حالا هر کی بوده حرف بدی زده ولی خب چ میشه کرد شما عصبانی نشو بذار بگن مهم نیست

اخه نه 

هرجا بری و این حرف و بشنوی دلت میشکنه همه که یکی نیستن بخدا اخرش تو روحیه و ذوق تو تدریس  خودشو مشخص میکنه و کم میشه علاقت