2777
2789
عنوان

نمی تونم اصلا درس بخونم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 60 پست
درصدای کنکور خیلی بیشتر ترازو میکشن بالا نا امید نشو پزشکی هم نشه تعهدی راااحت میشه

خب تعهدی که پارسالم می آوردم😭😭😭😭😭😭

درصد کنکورم چه قدر آخه بالا بکشم😭

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

منم تازه میخوام بخونم چرا نشه، بری ازاد چراشانستو امتحان کن

من فرهنگیان میخام لامصب فقط قبولی اولش به کنکور بستگی داره تازه اگ فرهنگیان بزنی رتبت خوب بشه ولی نیاری دیگ چیزی نمیتونی بری😐

من از ترمیم میترسممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تعهدی که پارسالم می آوردم😭😭😭😭😭😭درصد کنکورم چه قدر آخه بالا بکشم😭

هر ی درصد هم تاثیر داره، دیگه تمرکزتو بذار رو کنکور وقتتو ب جا نهایی میذاری رو کنکور دیگه... یازدهمم که هست، خدارو چ دیدی یهو ظرفیتارم بالا بردن... بعدشم تعهدی چشه مگه من تعهدی هم بشه میرم تازه من 23 سالمه

چرا نشه من تازه میخوام شروع کنم، میشه

ببین من اینطوری شدم ک دیگ به خودم اعتماد ندارم میدونی منظورمو

مثلا ی مبحثو میخونم جدی جدی میفهمم قشنگ میتونم بگم ولی موقع نوشتن یا توضیح دادن نمیتونم نمیدونم چکارش کنم

ببین من اینطوری شدم ک دیگ به خودم اعتماد ندارم میدونی منظورمومثلا ی مبحثو میخونم جدی جدی میفهمم قشنگ ...

همه اینطورن رازش اینه که تو دفعه دوم سوم چهارم و..... که میخونیش هر دفعه مسلط تر میشی

هر ی درصد هم تاثیر داره، دیگه تمرکزتو بذار رو کنکور وقتتو ب جا نهایی میذاری رو کنکور دیگه... یازدهمم ...

چشم گل تلاشمو حسابی می کنم❤

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹